Connect with us
Care este cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce spun medicii legiști

Știri

Care este cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce spun medicii legiști

Costin Mărculescu s-a stins din viață la 50 de ani și a lăsat în urmă o durere imensă pentru toți cei care l-au apreciat. Condițiile în care actorul a decedat sunt stranii, cazul său asemănându-se foarte mult cu cel al jurnalistei Cristina Țopescu. Mărculescu a fost găsit în apartamentul său, în cadă mai exact, iar unele surse prezente la fața locului susțin chiar că trupul lui era dat în putrefacție.

Care este cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce spun medicii legiști

Prietenii nu au mai reușit să dea de actor de câteva zile, așa că au început sp își facă probleme, mai ales că din casa sa se auzeau câinii care lătrau puternic. De asemenea, o țeavă s-a spart în apartamentul lui și vecinii de jos au fost inundați, așa că a fost chemată o echipă care a spart ușa și a constat cu groază că bărbatul era mort.

Conform Libertatea, legiștii susțin că actorul ar fi suferit un infarct. Cel puțin așa indică primele investigații. El ar fi decedat cu câteva zile în urmă. De asemenea, medicii legiști au confirmat faptul că trupul lui Costin Mărculescu era într-o stare de putrefacție. Autopsia este în derulare și va stabili cu exactitate cauza morții lui.

Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”. A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

Rolul care l-a propulsat în carieră a fost cel din celebrul film Liceenii, unde a jucat alături de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu. De-a lungul carierei sale Mărculescu a colaborat cu mai multe teatre și a jucat alături de nume mari pe scenele din țară. În 1999 a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top