Connect with us
Inna la Vocea Romaniei

Vedete

Inna la Vocea Romaniei Junior. Afla ultimele detalii ale mutarii de la PRO TV

Reprezentantii emisiunii Vocea Romaniei Junior au reusit sa o convinga pe Inna sa faca parte din juriul care va decide urmatorul castigator al unuia dintre cele mai urmarite show-uri din Romania. Astfel, la toamna, artista care a cucerit topurile internationale cu numeroasele ei hituri, va fi prezenta in platoul emisiunii Vocea Romaniei.

Vedeta originara din judetul Constanta va fi antrenoare in primul sezon de la Vocea Romaniei Junior, conform evz.ro. In legatura cu acest nou proiect din cariera, Inna a declarat: „Sunt extrem de fericita ca, in sfarsit, programul imi permite sa fiu in juriul unui concurs de voci. Abia astept sa incep filmarile si, mai ales, sa ii cunosc pe concurentii de la Vocea Romaniei Junior.

Inca nu-mi vine sa cred ca este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, oraselul mic de la malul Marii Negre. As crede ca e un vis, iar daca este, nu vreau sa ma trezesc niciodata! Va multumesc pentru tot!”.In primul sezon Vocea Romaniei Junior, Inna si-a stabilit deja obiectivul: descoperirea copiilor cu voci senzationale, pe care sa-i indrume spre o cariera muzicala de talia celei pe care o are ea in prezent.

Citeste si: INNA a lansat un videoclip pentru piesa YALLA, cantata in araba! Vezi VIDEO

1 IUNIE pe vremea lor. Cum aratau divele sexy ale Romaniei cand erau niste copile

Inna si-a inceput cariera in 2008, cand a lansat primul single si album solo, Hot, care a ajuns pe primele locuri in topurile de profil din Romania si din strainatate. Succesul albumului din debutul carierei s-a vazut si la Hollywood, unde a fost folosit la coloana sonora a unor filme celebre. Odata stabilita in prim-planul international, pentru Inna au venit si colaborarile cu artisti celebri precum Daddy Yankee, J Balvin, Flo-Rida sau Yandel.

Au urmat, asa cum era firesc, numeroase trofee pe plan international, care au confirmat statutul de star international la care a ajuns romanca. Numeroasele hituri i-au adus milioane de vizualizari si in retelele sociale, dar si contracte generoase pentru sustinerea unor concerte in toata lumea, din Mexic pana in Japonia sau Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top