Connect with us
Inna și-a surprins fanii! Primele apariții cu iubitul ei, Deliric

Vedete

Inna și-a surprins fanii! Primele apariții cu iubitul ei, Deliric

Inna și Deliric formează un cuplu de ceva timp, însă cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Primele semne cu privire la relația dintre ei au apărut în urmă cu câteva săptămâni, însă ei nu au confirmat, iar fanii au stat ca pe jar. Ei bine, recent, Inna s-a hotărât să dea puțin din casă.

Inna a apărut împreună cu Deliric

Inna și Deliric formează noul cuplu din showbiz. Tineri și îndrăgostiți, cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba despre viața lor personală. După ce au apărut primele zvonuri cu privire la cuplul lor, Inna și Deliric au evitat să comenteze acest subiect. Totuși, încet, încet, cei doi încep să posteze împreună pe Instagram, fapt care îi bucură nespus pe fani.

Recent, Inna a postat un story pe contul ei de Instagram, story în care apare Deliric cântând. Artista pare foarte mândră de iubitul ei, chiar dacă în continuare, se abține de la comentarii.

Inna și-a surprins fanii! Primele apariții cu iubitul ei, Deliric

Fanii celor doi au fost în extaz la vederea acestor imagini, mai ales că cei doi îndrăgostiți sunt foarte scumpi la vedere.
Înainte de Deliric, Inna a fost într-o relație cu impresarul ei, Lucian Ștefan, timp de zece ani, până în 2013. În același an, cântăreața a început o altă relație cu fotograful american John Perez.

Cine este Inna

Inna, pe numele ei real, Elena Alexandra Apostoleanu, este din Mangalia.  Este cântăreață de muzică dance, pop și house. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”.

Cu această piesă, Inna a dat lovitura, ajungând pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Succesul nu s-a oprit aici. În aprilie 2009, piesa „Hot”, a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremoniei Premiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna a obținut un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top