Connect with us

Vedete

Inna a confirmat relația cu Deliric. Prima fotografie împreună

Inna este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, care se bucură de un mare succes și în plan internațional. Aceasta are o mulțime de fani și melodiile sale au prin și la publicul din străinătate, acolo unde susține cele mai multe concerte de ale sale. În ceea ce privește viața personală, a fost mereu rezervată și nu s-a expus relațiile sau alte reușite în acest plan. Cu toate acestea, deși nu a confirmat nimic oficial, se pare că mai multe semne au dat-o de gol pe celebra artista. Astfel, ea a recunoscut că nu este singură, ci formează un cuplu cu rapperul Deliric.

Inna a confirmat relația cu Deliric. Prima fotografie împreună

Inna a fost întotdeauna o persoană secretoasă, care a evitat să aducă în fața celorlalți viața sa amoroasă, relațiile sale. Vedeta nu a apărut în public de prea multe ori la brațele vreunui bărbat, evitând astfel eventualele bârfe în acest domeniu.

De această dată, Inna nu a mai fost atât de atentă la detalii și chiar a sugerat că formează un cuplu cu celebrul rapper Deliric. Inna a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în costum de baie, extrem de sexy, unde l-a etichetat pe Deliric. Laura Giurcanu a fost cea care i-a dat de gol, adăugând un comentariu picant la postare, ceea ce arată exact faptul că cei doi sunt mai mult decât prieteni: ‘couple goals’.

Iar asta nu e tot. Deliric a mai postat, de-a lungul timpului, fotografii în care apărea o brunetă, pozată întotdeauna de la spate, însă fanii abia acum fac legătură că respectiva era Inna.

Cu toate că nu prea vorbește despre viața sa personală și este discretă, Inna a recunoscut că a început o relație cu Deliric. După ce ambii au postat poze din aeroport, se confirmă faptul că sunt împreună în vacanță, iar rapperul este cel care i-a făcut pozele din Portugalia.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți’, a spus INNA.

Recent, a fost ziua rapperului, iar vedeta i-a transmis acestuia un mesaj destul de interesant, în care i-a făcut declarații care nu sugerează deloc că între cei doi ar fi vorba de o simplă relație de prietenie: ‘La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume’, a fost mesajul INNEI pentru Deliric.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top