Inna a confirmat relația cu Deliric. Prima fotografie împreună

19.08.2020
Inna a confirmat relația cu Deliric. Prima fotografie împreună

Inna este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, care se bucură de un mare succes și în plan internațional. Aceasta are o mulțime de fani și melodiile sale au prin și la publicul din străinătate, acolo unde susține cele mai multe concerte de ale sale. În ceea ce privește viața personală, a fost mereu rezervată și nu s-a expus relațiile sau alte reușite în acest plan. Cu toate acestea, deși nu a confirmat nimic oficial, se pare că mai multe semne au dat-o de gol pe celebra artista. Astfel, ea a recunoscut că nu este singură, ci formează un cuplu cu rapperul Deliric.

Inna a confirmat relația cu Deliric. Prima fotografie împreună

Inna a fost întotdeauna o persoană secretoasă, care a evitat să aducă în fața celorlalți viața sa amoroasă, relațiile sale. Vedeta nu a apărut în public de prea multe ori la brațele vreunui bărbat, evitând astfel eventualele bârfe în acest domeniu.

De această dată, Inna nu a mai fost atât de atentă la detalii și chiar a sugerat că formează un cuplu cu celebrul rapper Deliric. Inna a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în costum de baie, extrem de sexy, unde l-a etichetat pe Deliric. Laura Giurcanu a fost cea care i-a dat de gol, adăugând un comentariu picant la postare, ceea ce arată exact faptul că cei doi sunt mai mult decât prieteni: ‘couple goals’.

Iar asta nu e tot. Deliric a mai postat, de-a lungul timpului, fotografii în care apărea o brunetă, pozată întotdeauna de la spate, însă fanii abia acum fac legătură că respectiva era Inna.

Cu toate că nu prea vorbește despre viața sa personală și este discretă, Inna a recunoscut că a început o relație cu Deliric. După ce ambii au postat poze din aeroport, se confirmă faptul că sunt împreună în vacanță, iar rapperul este cel care i-a făcut pozele din Portugalia.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți’, a spus INNA.

Recent, a fost ziua rapperului, iar vedeta i-a transmis acestuia un mesaj destul de interesant, în care i-a făcut declarații care nu sugerează deloc că între cei doi ar fi vorba de o simplă relație de prietenie: ‘La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume’, a fost mesajul INNEI pentru Deliric.