Connect with us
Inna și Deliric ar forma un cuplu. Ce detalii îi dau de gol pe ceI doi artiști

Vedete

Inna și Deliric ar forma un cuplu. Ce detalii îi dau de gol pe cei doi artiști

Inna este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, care se bucură de un mare succes și în plan internațional. Aceasta are o mulțime de fani și melodiile sale au prin și la publicul din străinătate, acolo unde susține cele mai multe concerte de ale sale. În ceea ce privește viața personală, a fost mereu rezervată și nu s-a expus relațiile sau alte reușite în acest plan. Cu toate acestea, deși nu a confirmat nimic oficial, se pare că mai multe semne arată că celebra artistă formează un cuplu cu rapperul Deliric.

Inna și Deliric ar forma un cuplu. Ce detalii îi dau de gol pe cei doi artiști

Inna a fost întotdeauna o persoană secretoasă, care a evitat să aducă în fața celorlalți viața sa amoroasă, relațiile sale. Vedeta nu a apărut în public de prea multe ori la brațele vreunui bărbat, evitând astfel eventualele bârfe în acest domeniu.

Totuși, se pare că de această dată, Inna nu a mai fost atât de atentă la detalii și chiar a lăsat impresia că ar forma un cuplu cu celebrul rapper Deliric. Inna a postat pe una dintre rețelele de socializare fotografie în costum de baie, extrem de sexy, unde l-a etichetat pe Deliric, care pare a fi noul ei iubit. Laura Giurcanu a fost cea care i-a dat de gol, adăugând un comentariu picant la postare, ceea ce arată exact faptul că cei doi sunt mai mult decât prieteni: ‘couple goals’.

Recent, a fost ziua rapperului, iar vedeta i-a transmis acestuia un mesaj destul de interesant, în care i-a făcut declarații care nu sugerează deloc că între cei doi ar fi vorba de o simplă relație de prietenie: ‘La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume’, a fost mesajul INNEI pentru Deliric.
Iar asta nu e tot. Ambii artiști au publicat fotografii din aeroport, ceea ce întărește și mai tare ideea că ar fi împreună și deja au avut parte de prima vacanță împreună.

Inna a fost la un pas să devină mireasă în urmă cu ceva timp. Artista a declarat că a avut o relație timp de 6 ani și ar fi fost cerută în căsătorie. Deși a acceptat propunerea, ei s-au răzgândit.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.’, a povestit Inna.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top