Connect with us
Întâlnire de gradul zero la Blăgești. Cum a fost primită Vulpița de către soacră

Vedete

Întâlnire de gradul zero la Blăgești. Cum a fost primită Vulpița de către soacră

Vulpița și Viorel și-au luat adio de la viața de vedetă și s-au întors la Blăgești, alături de restul familiei. Deși nu a fost decizia lor, ci, mai degrabă, a mamei lui Viorel, cei doi soți au renunțat la faima și viața de lux din Capitală și s-au întors la țară. După ce și-au spus povestea de viață, au conturat o întreagă telenovelă și au atras simpatia, dar și criticile oamenilor, soții Stegaru au părăsit Acces Direct, emisiunea care i-a consacrat. Mama lui Viorel a venit să-i ia pe cei doi acasă. Ajunși la Blăgești, Veronica nu a avut parte de o primire așa cum și-ar fi dorit.

Întâlnire de gradul zero la Blăgești. Cum a fost primită Vulpița de către soacră

Vulpița și Viorel s-au întors în satul natal Blăgești, județul Vaslui, după ce ultimele 8 luni le-au petrecut la Capitală, unde au suferit schimbări radicale atât în ceea ce privește stilul de viață, cât și profesia, având în vedere că înainte nu se ocupau cu nimic și niciunul dintre ei nu muncea. În plus, au reușit să devină faimoși și să aibă mulți fani, dar au și fost blamați pentru faptul că nu au nimic educativ de transmis la TV și că locul lor nu este aici, dar mai ales pentru că și-au lăsat copilul de izbeliște, în grija socrilor.

În acest context, Ilinca, mama lui Viorel, a venit la București pentru a-i lua pe cei doi soți acasă. Mirela Vaida a făcut anunțul că ei nu vor mai apărea la Acces Direct din cauza faptului că au plecat să aibă grijă de fetița lor, care suferă de dor. Vecina acestora a mărturisit că Vulpița nu a fost primită tocmai bine de socrii ei, mai ales după scenele alături de alt bărbat, care au circulat peste tot. Totuși, soacra ei i-a iertat pentru absența lor, mai ales că ar fi venit acasă cu un câștig semnificativ în urma apariției la TV și a melodiilor pe care le-au scos, alături de alți artiști cunoscuți.

„Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor.”, a completat vecina Vulpiței și a lui Viorel

Surse apropiate producției Acces Direct au vorbit în urmă cu ceva timp despre salariul celor doi. Astfel, ei ar fi încasat aproximativ 2000 de euro lunar, bani din care nu ar fi cheltuit prea mult, având în vedere că strictul necesar le-ar fi fost asigurat de Antena 1.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top