Connect with us
Ioana Boureanu a oferit noi declarații în scandalul cu tatăl său. Fiica lui Cristi Boureanu a postat un mesaj în care vine cu lămuriri suplimentare.

Vedete

Ioana Boureanu a recunoscut: „Da, este adevărat, am pus…”

Ioana Boureanu a oferit noi declarații în scandalul cu tatăl său. Fiica lui Cristi Boureanu consideră că acesta „exagerează” și spune că nu ar mai trebui să îi facă publică viața personală.

Mai mult decât atât, adolescenta a recunoscut că a fumat și că a băut, însă doar la balul din clasa a noua, și precizează că nu s-a atins niciodată de droguri.

„Ceea ce face tatal meu mi se pare exagerat. Eu consider ca dupa acest scandal si dupa ceea ce a facut ar trebui sa incerce sa se calmeze si sa nu caute alte subiecte de discutie despre viata mea personala pe care sa le faca publice. Mi as dori sa nu mai bage toate minciunile in presa pentru atentie si sa nu vorbeasca in felul in care vorbeste despre copilul lui la televizor.

Citește și: Ioana Boureanu o atacă pe Monica Tatoiu

Citește și: AUDIO: Boureanu către fiica sa: „Poate te trimite mă-ta la școala de c*rve”

Cat despre Laura prefer sa nu mai intru in detalii, acest copil cauta atentie . Declaratiile pe care le da la televizor sunt numai minciuni si inventii, nici macar prezentate in asa fel incat sa para credibile.

Am constatat ca unele dintre multele reprosuri pe care mi le face tatal meu in public sunt legate de anturajul meu, droguri , tigari si bautura. Da , este adevarat am pus gura pe tigari, sunt constienta ca sunt nocive, si ca fumatul nu este un obicei normal pentru un copil de 15 ani. Nu sunt o ‘betiva’ asa cum afirma tatal meu si iubita lui de 19 ani, nu am venit niciodata beata acasa , exceptand seara balului de clasa a 9 a la care s a consumat alcool in limita bunului simt. Nu m am atins in viata mea de droguri si nici nu imi doresc sa incerc”, a scris Ioana pe Ask fm.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top