Connect with us
Ion Manole a trăit o dramă toată viața. Care a fost cel mai mare regret al său

Vedete

Ion Manole a trăit o dramă toată viața. Care a fost cel mai mare regret al său

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, s-a stins din viață seara trecută, 9 septembrie, la vârsta de 77 de ani. În urmă cu o săptămână, acesta fusese depistat pozitiv cu noul virus, iar starea sa se deteriorase considerabil, iar apropiații deja se așteptau la o astfel de tragedie. Bărbatul a rămas cu o mare durere în suflet după moartea fiicei sale, iar tot restul vieții a fost o dramă care nu se mai sfârșea, care i-a adus un mare regret în suflet.

Ion Manole a trăit o dramă toată viața. Care a fost cel mai mare regret al său

Ion Manole a trecut în neființă seara trecută, la 10 de ani la moartea fiicei sale și 3 ani de când și-a condus și soția pe ultimul drum. Starea de sănătate a acestuia s-a degradat considerabil după ce a contractat virusul momentului și a avut nevoie de îngrijire medicală. Acesta trebuia să fie intubat de urgență, însă nu a fost găsit un loc liber imediat, așa că a fost dus pe o altă secție. După ce locul s-a eliberat, acesta a fost intubat și ventilat mecanic, însă organismul său a cedat.

Viața lui Ion Manole a fost cu adevărat o dramă după sinuciderea fiicei sale, Mădălina Manole, cu care avea o relație specială. Chiar și în scrisoarea de adio, regretata artistă avut doar cuvinte de laudă la adresa părinților ei, cărora le lăsase în scris privilegiul de a-l lua pe fiul ei la Botoșani și cărora le mulțumea pentru tot ceea ce i-au oferit și le cerea să o ierte pentru gestul ei tragic.

Cu toate acestea, bunicii nu și-au mai văzut niciodată nepotul. După ce s-a sinucis Mădălina, Ion Manole și Eugenia nu și-au mai putut întâlni nepotul, din cauza faptului că tatăl acestuia le-ar fi interzis acest lucru, mai ales relația socri-ginere s-a rupt definitiv, rămânând în urmă doar scandaluri și procese. Faptul că nu și-a putut crește nepotul, așa cum fiica sa îi ceruse, a fost cel mai mare regret al bărbatului, cu care s-a luptat până la ultima suflare.

„L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur. Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani? A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune.”, a declarat Ion Manole în urmă cu ceva timp.

Și moartea soției sale a venit ca un fulger pentru Ion Manole, mai ales că nimeni nu s-ar fi așteptat la această tragedie, la 7 ani de la pierderea Mădălinei. Femeia fusese depistată cu cancer la plămâni, cu metastaze, iar boala a avut o evoluţie rapidă, deși nu dădea semne că s-ar simți extrem de rău. Acest eveniment l-a afectat semnificativ pe bărbat, care i-a fost alături soției mai bine de 50 de ani.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top