Connect with us
Iulia Vântur, lovitură grea. Salman Khan este însurat și are doi copii

Vedete

Iulia Vântur, lovitură grea. Salman Khan este însurat și are doi copii

Iulia Vântur a decis să renunțe la tot și să înceapă o viață nouă în India. Deși nu îi lipsea nimic în România, iar succesul era de parte ei, fiind cunoscută și apreciată pentru cariera sa în televiziune, a luat-o pe alt drum. Aici l-a cunoscut pe celebrul actor Salman Khan și între ei s-a înfiripat o relație de câțiva ani. Cei doi sunt foarte rezervați, se feresc de ochii lumii și lasă impresia că totul merge bine. Cu toate acestea, se pare că în viața lui Salman Khan mai există o altă femeie, care i-ar fi soție și cu care ar avea chiar și doi copii.

Iulia Vântur, lovitură grea. Salman Khan este însurat și are doi copii

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniți bărbați din India, iar celebritatea sa îl face să fie curtat de numeroase femei. El și Iulia Vântur sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor despre care se tot vorbește și refuză să facă declarații oficiale referitoare la ei. Cei doi îndrăgostiți nu au apărut împreună în public de prea multe ori, mai ales în ipostaze specifice unui cuplu, iar când vine vorba de mărturisiri cu privire la acest capitol, ambii sunt foarte rezervați și niciunul dintre ei nu a confirmat povestea de iubire. Mai mult, chiar ar fi afirmat că sunt doar prieteni.

O informație șocantă face valuri în India, după ce un avocat, Vibhor Anand, a postat în urmă cu câteva zile, pe o rețea de socializare, un mesaj despre Salman Khan. Conform informațiilor acestuia, celebrul actor de la Bollywood a fost sau este căsătorit cu o femeie pe nume Noor, cu care ar avea împreună doi copii, Ayesha în vârstă de 17 ani și Razzak aflat la vârsta de 13 ani. Potrivit zvonurilor apărute pe Twitter, soția și cei doi copii al lui Salman Khan locuiesc în Dubai.

Deși nu a adus dovezi care să susțină dezvăluirile sale, la finalul postării, avocatul chiar l-a provocat pe Salman Khan să intervină și să confirme sau să infirme informațiile oferite de el. Totuși, se pare că nu a venit nicio replică din partea actorului. La fel se întâmplă și cu reacțiile Iuliei Vântur, care întârzie să apară.

„Noor, soția starului nostru Salman Khan este stabilită în Dubai alături de cei doi copii, Ayesha și Razzak (17 și 13 ani)”. Am dreptate sau nu?”, a scris avocatul pe pagina sa oficială de la Twitter.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top