Connect with us
Iulia Vântur, probleme cu familia lui Salman Khan. Ce îi deranjează pe părinții actorului

Vedete

Iulia Vântur, probleme cu familia lui Salman Khan. Ce îi deranjează pe părinții actorului

Deși se bucura de o carieră de succes în televiziunea din România, fiind foarte renumită pentru emisiunile live pe care le prezenta, Iulia Vântur a decis să renunțe la tot și să înceapă o viață nouă în India. Iubirea dintre Iulia Vântur şi Salman Khan nu mai este de mult timp un secret, iar cei doi lasă impresia că totul merge ca pe roate în relația lor și sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, se pare că în familia celebrului actor există ceva probleme, pe care părinții lui Salman Khan nu le pot trece cu vederea.

Iulia Vântur, probleme cu familia lui Salman Khan. Ce îi deranjează pe părinții actorului

Iulia Vântur și iubitul ei sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor și refuză să vorbească prea mult despre viața personală. De multe ori, cei doi îndrăgostiți preferă să nu apară împreună în public, iar când vine vorba despre declarații cu privire la acest capitol, ambii sunt foarte rezervați și nu au confirmat niciodată povestea de iubire pe care o trăiesc. De mai multe ori, ei chiar au precizat că între ei nu ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Din cauza faptului că cei doi nu au clarificat lucrurile pentru public, de-a lungul timpului au părut numeroase zvonuri și bârfe la adresa lor, având în vedere că nu există informații clare. Părinții lui Salman sunt foarte deranjați de articolele din presa indiană, care a prezentat fel și fel de așa-zise detalii despre relația lor. De altfel, actorul a povestit că informațiile mincinoase nu au niciun fel de importanță pentru el, însă îi afectează foarte tare familia.

„Există o mulțime de zvonuri despre foarte multe lucruri care au legătură cu mine, lucruri care nu au fost niciodată adevărate. Da, citesc tot ce se scrie, aud ce se spune și răspunsul meu pentru toate aceste întrebări ar fi că sunt indiferent în fața acestor lucruri. Micile lucruri nu mă deranjează absolut deloc, dar îi deranjează pe părinții mei, iar asta ajunge să mă deranjeze și pe mine”, a dezvăluit Khan într-un interviu mai vechi.

Deși nu se cunosc prea multe detalii despre relația lor, fanii cuplului așteaptă cu nerăbdare momentul în care va avea loc nunta. Cu toate acestea, Iulia Vântur a recunoscut că nici nu se gândește la așa ceva. Ea susține că o relație care funcționează bine, timpul petrecut alături de persoana iubită și momentele de iubire sunt mult mai importante decât actele.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top