Connect with us

Vedete

Iulia Vântur, dezvăluiri despre sarcină. Este pregătită să devină mămică

Iulia Vântur a fost una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară, dar care a ales să se stabilească în India, unde a cunoscut cu adevărat succesul. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, un actor celebru, pe care se pare că vrea să îl facă și tătic. Frumoasa artistă a făcut dezvăluiri interesante despre planurile ei.

Iulia Vântur își dorește să devină mamă

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan. Cei doi sunt împreună deja de 10 ani și relația lor deja a ajuns departe, având în vedere că locuiesc în aceeași casă și sunt mereu amândoi. Cu o relație serioasă, toți se întreabă când vor aduce pe lume și un copil, care să le moștenească talentul.

Iulia Vântur a fost întrebată de curând dacă se visează mămică la un moment dat, iubita lui Salman Khan a oferit un răspuns scurt, dar care a ridicat multe semne de întrebare și i-a făcut pe fani să tragă concluzii: “Când o vrea Dumnezeu”. Ca de obicei, Iulia nu face publice chestiunile care vizează viața ei personală, pentru că mereu a fost rezervată și a vrut să-și țină viața departe de ochii lumii.

De ce a venit Iulia Vântur în România

Iulia Vântur are mare succes peste hotare și nici nu se gândește să revină în țară, deși nici aici nu-i mergea deloc rău. Celebra artistă a devenit foarte cunoscută în India datorită iubitului său celebru, Salman Khan, care a sfătuit-o mereu ce să facă pentru a ajunge sus.

Întoarsă în România, mulți se gândeau că a venit deifnitiv. Totuși, artista a mărturisit că a venit pentru a petrece sărbătorile cu familia, pentru că nu mai reușise să-i vadă de mult timp pe cei dragi din cauza restricțiilor de coronavirus.

Mai mult, ea a avut de rezolvat și mai multe chestiuni administrativ, dar se va întoarce în India imediat ce pune totul la punct. Potrivit dezvăluirilor făcute de iubita lui Salman Khan, la întoarcerea în India, ea va începe filmările pentru un nou film și se pregătește și pentru lansarea a două piese pe care deja le pregătește de ceva timp. Dintre melodiile sale celebre, amintim “Seeti maar” și “Zoom zoom”, care au folosite și drept coloană sonoră pentru filme.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top