Connect with us
Nimeni nu s-ar fi așteptat! Jador va avea o emisiune la TV

Vedete

Nimeni nu s-ar fi așteptat! Jador va avea o emisiune la TV

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din zilele noastre. Acesta se bucură de un mare succes cu piesele sale care rup topurile de fiecare dată și ocupă primele locuri în trendingul de pe YouTube.  Jador și-a câștigat o popularitate mare participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, unde a reușit să iasă în evidență. El a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct, iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți admiratori. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat ca celebrul tânăr să aibă vreo legătură cu televiziunea.

Nimeni nu s-ar fi așteptat! Jador va avea o emisiune la TV

Jador a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje de la ”Puterea Dragostei”, dar și cel mai mai apreciat. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui au ajuns numărul 1 în trending pe Youtube, iar acum se bucură de celebritate, fiind cunoscut și apreciat de oamenii de toate vârstele.

Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Cântărețul Jador a anunțat duminică într-un vlog postat pe canalul său de YouTube că în curând va fi difuzată o emisiune pe Antena Stars în care va fi prezentată viața lui de zi cu zi, de la lucruri obișnuite, personale, până la activitatea sa artistică, spectacole.

Momentan nu știe când va avea loc premiera emisiunii, dar artistul le promite urmăritorilor săi că vor avea loc evenimente interesante, prin intermediul cărora fanii îl vor cunoaște mai bine. Cântărețul le-a pregătit acestora numeroase momente pline de surprize ce vor fi difuzate în serialul mult așteptat, care cu siguranță va ridica punctul de rating al postului de televiziune.

Se pare că nu toată lumea în iubește pe Jador. Adriana Bahmuțeanu crede că banii și faima l-au schimbat mult pe concurentul de la ”Puterea Dragostei”. Vedeta îl sfătuiește pe Jador să revină cu picioarele pe pământ, deoarece succesul de care se bucură artistul nu va dura mult, în opinia ei, deoarece l-a obținut mult prea repede și la fel va și trece.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Viorel

    2020-08-13T10:32:51+03:00 at 10:32

    Audienta cere anumite tipuri de emisiuni. Audienta majoritara fiind formata din persoane cu cei mai putini neuroni, normal ca se ofera „vedete” de doi bani, meteoriti pe sticla. Imi este scarba de aceste posturi TV, din ce in ce mai multe. Si ma mir ca nu exista cineva care sa infiinteze o televiziune care sa EDUCE telespectatorii. Sunt convins ca va avea o crestere frumoasa !

  2. emil

    2020-08-12T16:16:11+03:00 at 16:16

    Ce emisiune sa aiba trompeta asta ?, analfabetul asta reprezinta clar televiziunile din Romania !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top