Connect with us
Jador, pus la zid de Adriana Bahmuțeanu: "Faima obținută repede trece la fel de repede!"

Vedete

Jador, pus la zid de Adriana Bahmuțeanu: „Faima obținută repede trece la fel de repede!”

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din zilele noastre. Acesta se bucură de un mare succes cu piesele sale care rup topurile de fiecare dată și ocupă primele locuri în trendingul de pe YouTube.  Jador și-a câștigat o popularitate mare participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, unde a reușit să iasă în evidență. El a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct, iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți admiratori. Cu toate acestea, există și persoane care nu se regăsesc cu felul său de a fi, iar una dintre acestea este Adriana Bahmuțeanu.

Jador, pus la zid de Adriana Bahmuțeanu: „Faima obținută repede trece la fel de repede!”

Jador a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje de la ”Puterea Dragostei”, dar și cel mai mai apreciat. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui au ajuns numărul 1 în trending pe Youtube, iar acum se bucură de celebritate, fiind cunoscut de oamenii de toate vârstele.

Se pare că și Bahmu îl cunoaște, însă nu este chiar un mare fan. Adriana Bahmuțeanu crede, însă, că banii și faima l-au schimbat mult pe concurentul de la ”Puterea Dragostei”. Vedeta îl sfătuiește pe Jador să revină cu picioarele pe pământ, deoarece succesul de care se bucură artistul nu va dura mult, în opinia ei, deoarece l-a obținut mult prea repede și la fel va și trece.

Ea crede că, deși a ajuns numărul 1, nu mai e mult până va cădea din nou și tot succesul va pieri. În plus, aceasta i-a lansat o provocare tânărului, pentru a demonstra că este, într-adevăr, talentat. Astfel, ea i-a sugerat că cânte o melodie de la Luciano Pavarotti, ”O sole mio”,  sau una de la Aurelian Andreescu, ”Copacul”. despre care e convinsă că acesta nici măcar nu a auzit.

”Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test. Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit.”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Wowbiz.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top