Connect with us

Vedete

Jador s-a împăcat cu Georgiana! Manelistul vrea să se însoare

Jador este unul dintre cei mai iubiți maneliști din țara noastră. Celebrul artist se bucură de mare succes, iar de când a participat la Survivor este și mai iubit de cei de acasă. Georgiana, fosta lui iubită, a fost scopul participării la Survivor, dar se pare că intenția lui a fost atinsă. Jador s-ar fi împăcat cu Georgiana și chiar are gânduri de însurătoare.

Jador este din nou cu Georgiana

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. Totuși, nu contează câte femei îl vor, pentru că el are ochi pentru una singură. Seya, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a fost și ea îndrăgostită de manelist, a mărturisit acum că a ținut legătura cu artistul și acesta a avut vești bune.

Ea a declarat că Jador s-ar fi împăcat cu Georgiana, după ce a luptat mult pentru ea și a purtat-o în minte și suflet. De asemenea, manelistul i-ar fi dezvăluit fostei concurente că vrea să se însoare cu Georgiana, vis pe care îl are de mult timp, dar care nu credea că va mai fi îndeplinit.

„Eu am vrut să mă duc pentru Jador inițial (n.r- la Puterea dragostei). Eu cu Jador am  vorbit de câteva ori, chiar aseară am vorbit cu el, l-am felicitat pentru ce a făcut la Survivor. Dintotdeauna ne-am susținut. După ce a fost în casă am vorbit cu el. Chiar la începutul pandemiei ne-am întâlnit, înainte de Paște. El e cu altceva în cap.

Mi-a zis că este cu Georgiana, că se însoară. S-a împăcat cu ea, este un om serios, iubește femeia cu care a început el când nu era Jador’, a povestit Seya de la Puterea dragostei

Jador nu a putut s-o uite pe Georgiana

Jador a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor. Celebrul manelist a dat tot ce a avut mai bun, dar se pare că lucrurile nu au mers așa de bine precum și-a propus, pentru că accidentările repetate l-au trimis direct acasă. Deși a regretat plecarea din competiție, s-a întors acasă cu drag, unde a fost așteptat de toți cei care îl iubesc.

Când a plecat în Republica Dominicană, artistul și-a propus să o uite pe Georgiana, fosta lui iubită. Jador era rănit, după ce încercase de mai multe ori să o readucă în viața lui pe femeia la care se gândește neîncetat. Cât stat în Dominicană, și-a dat seama că nu trebuie să o uite pe Georgiana, ci trebuie să lupte pentru ea, pentru a o avea din nou.

„Eu am venit la Survivor nu să câștig, am venit să uit o fată și mi-am dat seama că trebuie să lupt pentru ea. E singura care a mâncat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu îl văd pe Ionuț de la țară, care a crescut desculț’, povestea Jador.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top