Connect with us
Jador și-a lovit Bentley-ul! "Am blocat toată intersecția. Nu știam ce înseamnă amiabilă"

Vedete

Jador și-a lovit Bentley-ul! „Am blocat toată intersecția. Nu știam ce înseamnă amiabilă”

Jador a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia mașina sa a avut de suferit. Cântărețul a povestit evenimentul pe canalul său de Youtube, unde a spus că celălalt șofer a plecat de la locul accidentului. Jador a ținut să precizeze că mașina a suferit pagube importante și că el habar nu avea ce înseamnă o amiabilă.

Jador și-a lovit Bentley-ul

Cânărețul Jador a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale. Din fericire, nu au fost victime, însă bolidul de lux a avut de suferit. Cântărețul a vorbit despre accident pe canalul lui de Youtube. El a spus că a fost acroșat de către șoferul unei dube.

Accidentul rutier a avut loc într-o intersecție din Capitală. După ce l-a lovit, șoferul ar fi fugit de la locul accidentului.

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.”, a declarat Jador.

Lăsat singur în intersecție

Cântărețul a spus că a rămas perplex când a văzut că șoferul dubei a plecat de la locul accidentului. El spune că a tras pe dreapta și a așteptat ca omul să vină și să stea de vorbă. Când a văzut că a fost lăsat baltă, Jador a sunat la Poliție și i s-a spus să meargă să la accidente ușoare, să declare accidentul.

Zis și făcut. A mers acolo și l-a găsit pe șoferul dubei.

„La accidente ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă” a povestit Jador, pe contul său de Youtube.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top