Connect with us

Vedete

Kate Middleton a pus-o din nou în umbră pe Meghan Markle

Încă o dată Kate Middleton o pune în umbră pe Meghan Markle. Se pare că ducesa de Cambridge este preferata britanicilor din nou.

Kate Middleton a pus-o din nou în umbră pe Meghan Markle

Este cunoscut faptul că între Kate Middleton și Meghan Markle există o rivalitate încă de când Meghan a început o relație cu cumnatul lui Kate, Prințul Harry. Deși casa regală a încercat de nenumărate ori să înlăture aceste speculații, se pare că ele persistă.

Nu este de mirare, pentru că cele două membre ale familie regale vin din lumi foarte diferite. În timp ce Kate și-a petrecut aproape toată viața învățând eticheta regală, Meghan Markle a avut o carieră înfloritoare ca actriță și s-a implicat în mai multe campanii umanitate.

Citește și: Kate Middleton, ironizată că a îmbrăcat rochia cu spatele în față. Ducesa de Cambridge a purtat, recent, și o bluză invers…

Rezultatul unui nou sondaj efectuat în Marea Britanie arată că Ducesa de Cambridge este cea mai populară și iubită femeie din familia regală britanică, după regina Elisabeta a II-a. La sondaj au participat 9.234. Acesta s-a întins pe o perioadă de un an, între iunie 2018 și iunie 2019.

Citește și: Cum vor medicii să îl trezească din comă pe Mihai Constantinescu

Printre cele mai populare figuri care sunt adorate de poporul britanic se numără, desigur, prințul Wiliam și prințul Harry.

Pe locul cinci în acest top se află prințul consort Philip. Meghan Markle ocupă abia poziția a șasea, ea fiind urmată de prințul moștenitor Charles.

Kate Middleton a pus-o din nou în umbră pe Meghan Markle

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton nu se dă cu ojă roșie

În top urmează prințesa  Anne, Zara Phillips, Sophie, Countess of Wessex, în timp ce pe locul 10 se află  Camilla, ducesa de Cornwall. Aceasta este urmată de prințul  Edward și prințesa Eugenie.

Se pare că britanicii nu îl plac prea mult pe prințul Andrew, acesta fiind pe ultimul loc în sondaj.

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top