Connect with us
Katy Perry, la un pas de sinucidere după despărțirea de Orlando Bloom

Vedete

Katy Perry, la un pas de sinucidere după despărțirea de Orlando Bloom

Katy Perry este una dintre cele mai cunoscute cântărețe la nivel internațional, devenind cunoscută în urmă cu mai bine de 10, datorită piesei sale „I Kissed a Girl”, care s-a aflat în topurile a peste 20 de țări. Deși se bucură de mare succes și are o carieră de invidiat, viața ei nu a fost mereu roz, mai ales în plan sentimental. Ea formează o relație cu marele actor Orlando Bloom de mai bine de patru ani, dar a existat o perioadă în care lucrurile nu au mers atât de bine între ei, ceea ce a făcut-o pe Katy să aibă gânduri sinucigașe.

Katy Perry, la un pas de sinucidere după despărțirea de Orlando Bloom

Katy Perry este într-o relație cu Orlando Bloom din 2016, însă un an mai târziu a existat un moment de cumpănă între cei doi. Aceștia s-au despărțit, ceea ce pentru celebra cântăreață a însemnat o mare cădere psihică. Ea nu a acceptat că și-a pierdut marea iubire, care acum este mereu alături de ea și i-a îndeplinit visul de a deveni mamă pentru prima dată.

Aceasta ar fi avut probleme și în plan profesional, ceea ce a adus-o pe marginea prăpastiei, fiind la un pas de sinucidere. Nu decât că nu își putea vedea viața fără bărbatul iubit, dar nici măcar albumul lansat în acea perioadă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor ei, ceea ce a făcut-o să clacheze și să nu găsească niciun motiv pentru care să mai trăiască.

Ea a mărturisit că recunoașterea a fost cea care a ajutat-o să depășească acel moment, precum și relația puternică pe care o are cu Dumnezeu. Katy crede că acea experiență a învățat-o să nu mai fie atât de însetată de succes și să se bucure de lucrurile care contează cu adevărat. Ea a înțeles de-a lungul timpului că fiecare om trebuie să-și trăiască viața și că toți avem o menire pe Pământ.

„A fost cumva important pentru mine să ajung în acel punct, în care am fost distrusă, pentru a vedea golurile din viața mea dintr-o altă perspectivă. Și pentru a fi mult mai dimensională decât să-mi trăiesc viața ca un star pop însetat mereu după succes. Recunoștința este probabil cea care mi-a salvat viața.  Speranța mea e că ceva mai puternic decât persoana mea m-a creat cu un scop, pentru un anume motiv, și că nu sunt de lăsat și că fiecare persoană are o menire pe lumea aceasta.”, a declarat Katy Perry.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top