Connect with us
Leonardo DiCaprio are o sosie in Rusia

Vedete

Leonardo DiCaprio are o sosie in Rusia

Leonardo DiCaprio are o sosie in Rusie, care a devenit celebra in toata lumea dupa ce a postat o poza pe un site matrimonial. Roman Burtsev va participa intr-un show de televiziune din Rusia.

Un barbat din Rusia a postat o fotografie pe internet si s-a trezit peste noapte celebru in intreaga lume. Roman Burtsev a fost imediat asociat cu faimosul actor de la Hollywood, datorita asemanarilor fizice.

Leonardo DiCaprio/Roman Burtsev

Leonardo DiCaprio/Roman Burtsev

Fotografia a stat pe internet doua saptamani. Apoi am sters-o. Cred ca cineva a copiat-o in acest interval” – a marturisit rusul, dupa ce a postat o fotografie pe un site de intalniri.

O persoana l-a remarcat pe Roman, care lucreaza la stat ca specialist IT, si a postat imaginea pe Twitter, provocand un lant de reactii si comentarii haioase.

CITESTE SI: Hugh Jackman a invins cancerul pentru a cincea oara
CITESTE SI: Leonardo DiCaprio a sarutat o actrita in varsta de 81 de ani la premiile BAFTA 2016 VIDEO
Acum, Roman Burtsev a devenit faimos in Rusia si a acceptat provocarea unui show de televiziune de a incerca sa slabeasca 10 kilograme pentru a semana si mai tare cu Leonardo DiCaprio.
Cred ca exista anumite asemanari intre noi doi. Aduc cu el la ochi, insa trebuie sa mai dau jos cateva kilograme.„- a declarat Roman.

Postul de televiziune din Rusia care a speculat valul de aprecieri creat in urma asemanarii dintre cei doi barbati a promis ca-l va ajuta pe rus sa isi indeplineasca misiunea. Ridurile ii vor fi sterse cu ajutorul unor tratamente cosmetice moderne.
Daca eforturile lui vor da rezultate, televiziunea i-a promis ca il va duce la Hollywood, pentru a-l intalni pe Leonardo DiCaprio in persoana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top