Connect with us
Lidia Buble, batjocorită și umilită pe Internet. Cum se apără cântăreața

Vedete

Lidia Buble, batjocorită și umilită pe Internet. Cum se apără cântăreața

Lidia Buble s-a obișnuit deja să fie în vizorul internauților, mai ales că este foarte activă pe rețelele de socializare. Recent, artista a izbucnit după ce a primit un mesaj pe contul de Instagram. Este vorba despre un mesaj în care este jignită din cauza aspectului ei fizic. Lidia nu s-a putut abține și a răspuns prin câteva stories.

Lidia Buble, umilită pe Internet

Lidia Buble a fost, din nou, jignită din cauza nasului ei. Cântăreața a declarat că s-a obișnuit ca lumea să se lege de dimensiunea și forma nasului ei, însă se aștepta ca, o dată cu trecere timpului, să se treacă peste acest subiect.

Nu este deloc așa, pentru că Lidia a declarat că primește zilnic mesaje în care i se spune că are nasul mare și că ar trebui să facă ceva în privința asta.

Cântăreața a declarat că peste 99% din mesajele de acest gen, vin din partea femeilor, ceea ce i se pare trist. Ea spune că în loc să se susțină, femeile se sancționează unele pe altele și se critică răutăcios.

Ieri, Lidia Buble a primit un nou mesaj în care i se atrage atenția cu privire la nasul ei. Deranjată, dar resemnată cumva în privința acestui subiect, artista s-a gândit să răspundă public fetei care i-a trimis mesajul.

 

Lidia Buble, batjocorită și umilită pe Internet. Cum se apără cântăreața

 

 

”Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase. Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a fost răspunsul oferit de Lidia Buble.

Lidia a mai spus că niciodată nu o să răspundă cu răutate la astfel de mesaje și că îi este milă de femeile care simt nevoia să fie răutăcioase. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a mai precizat că este frumos să fim diferiți, pentru că defectele ne fac speciali și diferiți unii de ceilalți.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top