Connect with us
Lidia Buble se gândește la împăcare. Ce i-a transmis lui Răzvan

Vedete

Lidia Buble se gândește la împăcare. Ce i-a transmis lui Răzvan

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de mai bine de trei luni, timp în care au apărut tot felul de zvonuri referitoare la separarea lor. În timp ce unii spuneau că principalul motiv este faptul că Lidia nu mai are sentimente față de prezentatorul de la Neatza, alții presupuneau că religia ar fi un motiv din cauza căruia s-a ajuns la despărțire. Totuși, nu se cunoaște motivul real, deoarece foștii iubiți au decis să fie rezervați și să nu vorbească despre acest eveniment. De curând, Lidia a făcut un gest ce lasă impresia că suferă după Răzvan și se gândește la împăcare.

Lidia Buble suferă după Răzvan

Lidia Buble și Răzvan nu mai formează un cuplu de aproximativ trei luni. Cei doi au luat-o pe căi separate, după ce problemele au intervenit între ei. Mereu au fost rezervați și nu și-au expus relația în spațiul public, iar la fel au procedat și acum. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor care nu credeau că separarea e reală, Răzvan a fost cel care a decis să facă anunțul că nu mai au nicio legătură în plan amoros. Ei colaborează acum doar profesional, Răzvan fiind managerul Lidiei.

Răzvan se pare că a trecut peste acest eveniment neplăcut și și-ar fi găsit fericirea în brațele altei femei. Acesta a fost surprins în compania unei femei, în Istanbul, la un hotel de lux. Acesta nu a vrut să se afle nimic de escapada lui și nu a publicat nicio imagine din vacanță. De altfel, zilele trecute, Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a publicat un instastory în care apărea și Răzvan, care stătea lângă o brunetă. Ciudat este faptul că misterioasa femeie nu a fost etichetată, ca toți ceilalți.

Deși se spunea că Răzvan a suferit cel mai mult după despărțire, acesta pierzând în greutate și ajungând chiar să aibă probleme cu somnul, se pare că Lidia se gândește la împăcare și a fost profund marcată de plecarea partenerului său de viață. Ea a mărturisit mereu că piesele sale o reprezintă, iar versurile sunt inspirate din trăirile ei. „Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul… Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari” sunt două versuri din melodia pe care urmează să o lanseze, iar fanii imediat s-au gânit că fac trimitere la Răzvan Simion.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top