Connect with us

Vedete

Lidia Buble, copilărie marcantă. A fost victima bullyingul-ui ani la rând

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, care se bucură de mare succes în plan muzical și a reușit să aibă o mulțime de fani. Ea a ajuns la un nivel înalt cu cariera sa și acum culege roadele muncii sale, dar niciodată nu a uitat de unde a plecat și cât de greu a fost să ajungă până aici. Lidia a avut o copilărie extrem de grea și a fost lovită de multe ori de cei din jur.

Lidia Buble, judecată aspru pentru religia ei

Celebra artistă Lidia Buble își amintește cu drag de copilăria ei, pe care a petrecut-o cu ceilalți 10 frați ai ei. Cu toate acestea, ea are și rețineri atunci când vine vorba de începutul vieții sale, care a fost unul destul de greu. Fiind o familie extrem de numeroasă, au existat multe lipsuri, dar strictul necesar l-au avut mereu și părinții au încercat să le ofere tot ce au nevoie pentru a le fi bine.

Este bine cunoscut faptul că Lidia este neoprotestantă. Din cauza faptului că are o altă religie față de cea pe care o cunosc majoritatea, ea a fost de multe ori țina răutăților colegilor și prietenilor în copilărie. Aceștia o batjocoreau și o catalogau greșit, deși nu era cu nimic diferită față de aceștia. Totuși, ea a fost extrem de puternică încă de pe atunci și a reușit să treacă peste toate greutățile și să nu le pună la suflet, așa cum făceau alți copii de vârsta ei din aceeași religie.

„Într-o  țară  ortodoxă,  pentru  neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a spus artista.

Lidia Buble, educație strictă de la tatăl ei

Lidia Buble este foarte sinceră cu fanii ei și a vorbit de mai multe ori despre aspecte importante ale vieții sale. Copilăria a fost o perioadă specială pentru ea, dar și marcantă, datorită tatălui ei. Ea își amintește cum era nevoită să respecte mai multe reguli pe care acesta i le impunea, fără a obiecta în vreun fel.

Ea îi este recunoscătoare pentru faptul că a educat-o frumos și uneori i-a interzis anumite lucruri, pentru că așa a călit-o pentru viața de adult. Lidia își amintește cum în copilărie era obligată să intre în casă de la ora 10 și să adoarmă devreme și spune că acum îi este ușor să respete această regulă impusă de pandemie.

”Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată. Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu.”, a declarat Lidia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top