Connect with us
Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: "Se văd în secret!"

Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: „Se văd în secret!”

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au format un cuplu timp de 5 ani. Mai multe zvonuri susțineau că cei doi s-ar confrunta cu mari probleme în relația lor și că ar fi pe punctul de a o încheia. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor, Răzvan a fost cel care a decis să facă anunțul că nu mai formează un cuplu, fără a da prea mult detalii referitoare la despărțire. Între timp, se pare că cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt și s-au întâlnit de nenumărate ori, chiar și pe ascuns.

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: „Se văd în secret!”

În urmă cu mai bine de două luni, Răzvan Simion anunța că relația sa cu Lidia Buble se încheie după cinci ani. Deși el nu a dezvăluit cauza despărțirii lor, sursele au menționat că artista ar fi fost cea care a dorit să pună capăt poveștii de iubire, după ce ar fi ajuns în punctul în care nu mai avea sentimente pentru celebrul prezentator.

Pe de altă parte, apropiați ai acestora au declarat că totul s-a rupt între ei din cauza religiei. Ei ar fi vorbit încă de la începutul relației despre întemeierea unei familii, despre copii și despre convertirea lui Răzvan la penticostali. Se pare că Răzvan nu a fost pregătit pentru o astfel de schimbare și faptul că a amânat-o și nu a făcut nimic în acest sens ar fi îndepărtat-o pe Lidia.

Cu toate acestea, se pare că cei doi nu pot sta despărțiți și, din motive profesionale sau nu, se întâlnesc destul de des. Chiar în aceste zile, Răzvan a fost surprins în fața casei sale din Dorobanți, plimbându-se neliniștit, unde era parcată și mașina Lidiei. Între timp, aceasta a ieșit însoțită de alte două, având în brațe câteva ținute de scenă. Prezentatorul de la „Neatza” a plecat pe o stradă alăturată, unde își parcase SUV-ul, ca ulterior artista să urce în dreapta sa, iar cele două dansatoare în spate. Cei patru au plecat într-o direcție necunoscută.

Negocieri înainte de nuntă

Conform surse apropiate acestora, cei doi poartă constant legătura, își scriu mesaje ce nu sugerează deloc că nu s-ar mai iubi. Mai mult, Răzvan Simion a decis să o lase pe Lidia Buble să poarte în continuare inelul de logodnă și să se folosească de mașina pe care i-ar fi făcut-o cadou.

”Nu pot sta departe unul de celălalt, se văd în secret, cel puțin o dată pe săptămână. Mi-aș pune toți banii că vor fi din nou împreună, că, de fapt, se iubesc și că sunt în perioada de negocieri de dinainte de căsătorie.”, a spus un apropiat al celor doi pentru wowbiz.ro.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top