Connect with us
Lidia Buble și Răzvan Simion locuiesc împreună. Cum s-au cei doi de gol în fața tuturor

Vedete

Lidia Buble și Răzvan Simion locuiesc împreună. Cum s-au cei doi de gol în fața tuturor

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au format un cuplu timp de 5 ani. Mai multe zvonuri susțineau că cei doi s-ar confrunta cu mari probleme în relația lor și că ar fi pe punctul de a o încheia. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor, Răzvan a fost cel care a decis să facă anunțul că nu mai formează un cuplu. Despărțirea a fost una extrem de civilizată, ambii refuzând să facă declarații legate de acest nefericit eveniment. Cu toate că s-au despărțit, se pare că cei doi încă locuiesc împreună. Cea care a făcut această dezvăluire în fața tuturor este chiar Lidia.

Răzvan Simion și Lidia Buble locuiesc împreună. Cum s-au cei doi de gol în fața tuturor

Lidia Buble are o activitate bogată în ceea ce privește muzica. Aceasta lansează piesă după piesă și ocupă primele locuri în trending, chiar și internațional. De curând, aceasta a lansat o nouă melodie, pe care a venit să o promoveze chiar la emisiunea prezentată de fostul ei iubit, Răzvan Simion. Acesta nu s-a implicat în interviu, așa cum ar fi făcut altădată, ci a intervenit doar dacă a fost solicitat de artistă.

Lidia a venit îmbrăcată extrem de sexy, într-o rochie galbenă, cu umerii descoperiți, cu abdomenul la vedere, dar si cu spatele gol, iar crăpătura generoasă a rochiei îi scotea în evidență picioarele. Dani nu a ezitat deloc să-i atragă atenția în această privință și a continuat să-i pună întrebări incomode, la care Lidia a răspuns foarte amuzată și deschisă.

După ce a vorbit despre noua ei piesă, de care Lidia este foarte mândră, mai ales că a ocupat locuri fruntașe chiar și internațional, artista a ținut să precizeze și faptul că între ea și Răzvan există în continuare o relație, însă doar de ordin profesional. Prezentatorul TV încă este impresarul vedetei. Mai mult, Lidia a dezvăluit faptul ca încă este vecină Dani, asta însemnând că locuiește în continuare cu fostul ei iubit.

Apropiați ai acestora au declarat că totul s-a rupt între ei din cauza religiei. Ei ar fi vorbit încă de la începutul relației despre întemeierea unei familii, despre copii și despre convertirea lui Răzvan la penticostali. Se pare că Răzvan nu a fost pregătit pentru o astfel de schimbare și faptul că a amânat-o și nu a făcut nimic în acest sens ar fi îndepărtat-o pe Lidia.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top