Connect with us
Lovitură pentru Simona Halep! Cum este vânată de ANAF celebra sportivă

Vedete

Lovitură pentru Simona Halep! Cum este vânată de ANAF celebra sportivă

Simona Halep, cea mai iubită sportivă din România la ora actuală, are probleme de natură legală. Halep se judecă cu statul și tocmai a contestat un titlu executoriu emis de ANAF.

Lovitură pentru Simona Halep! Cum este vânată de ANAF celebra sportivă

Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) este executată silit de ANAF într-un dosar care a fost deschis pe 30 ianuarie 2020. Se pare că, potrivit unor surse, Simona nu ar fi plătit impozitul pentru mai multe imobile pe care le deține.

Halep a contestat decizia de executare silită ce se regăsește în dosarul nr.2910927134129/13/30/1/2020/133010046371817. Totuși, din cauza declanșării stării de urgență în România, nu a fost încă stabilită un termen de judecată în acest dosar în care Ministerul Finanţelor Publice- Agenţia Naţională de Administrare Fiscală- Direcţia Generală Regională a Finantelor Publice Galaţi- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa au calitatea de pârâți.

Simona Halep a adunat până acum din tenis aproximativ 36,5 milioane de dolari, conform site-ului WTA. Pe lângă sumele fabuloase câștigate din turneele la care a participat, Simona are venituri consistente și din contracte de imaginare și sponsorizări.

Tenismena s-a înfipt bine în afaceri imobiliare și a investit peste două milioane de dolari în hotelurile pe care le are la munte, mai exact în Brașov. Pe lângă aceste două hoteluri de renume, ea deâine și un apartament de 400.000 de euro în Capitală și o casă de 600.000 euro în Constanța, orașul ei natal. Totodată, ea deține și mai multe mașini de lux care au o valoare de aproximativ un milion de euro.

Vă reamintim că Simona Halep a făcut un gest impresionant acum, în plină pandemie de coronavirus și a fpcut o donație consistentă către spitalele din România. Ea a donat suma de 30.000 de euro împreună cu iubitul ei, afaceristul Toni Iuruc.

”Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”,a spus Halep, într-un interviu în exclusivitate acordat emisiunii Campionii Digi Sport.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top