Connect with us
Luisana Lopilato este însărciată pentru a treia oară

Vedete

Luisana Lopilato este însărciată pentru a treia oară

Vești mari în showbiz. Luisana Lopilato este însărcinată pentru a treia oară. Artista urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său cu Michael Buble. Cei doi au trecut prin momente mai dificile după ce fiul lor mai mare, Noah, a fost diagnosticat cu cancer. Din fericire, acum totul este bine. Iar cei doi vor deveni din nou părinți.

Luisana Lopilato este însărciată din nou

Luisana Lopilato a vorbit pentru Daily Mail despre emomentele mai dificile prin care a trecut după ce fiul ei a fost diagnosticat cu teribila boală. Din fericire, acum micuțul este bine.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, fiul meu este bine! Când lucruri ca acestea care s-au întâmplat apar, viața ta se schimbă. Ni s-a întâmplat și nouă. Acum valorific viața mai mult, acum și astăzi. Doresc să le mulțumesc oamenilor pentru suport, pentru rugăciuni și pentru iubirea lor.

Și vreau să știe că au ajuns la noi și ne-au ajutat foarte mult să trecem peste. Este dificil pentru mine să vorbesc despre asta, este prea recent și sunt puțin cam sensibilă la acest subiect. Este minunat să știi că ești însoțit în viață și că oamenii te iubesc”, a spus Luisana pentru Daily Mail, potrivit spynews.

Acum, Luisana și partenerul ei de viață, Michael Buble, sunt fericiți deoarece așteaptă al treilea copil. Artista urmează să aducă pe lume o fetiță. Cei doi mai au împreună doi băieți. Este vorba despre Noah, în vârstă de 4 ani și Elias, de 2 ani.

CITEȘTE ȘI: Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină

CITEȘTE ȘI: Radu Vâlcan, prima reacție după ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată din nou: „Fac numai…”

„Totul este bine și prima mea fetiță urmează să se nască în trei săptămâni. Nu am mai zis asta public până acum. Urmează să am o fată”, a spus fericitul tătic, Michael Buble, pentru Today FM, potrivit spynews.

Așadar, cuplul așteaptă cel de-al treilea copil. De data aceasta se va naște prima lor fetiță. Peste trei săptămâni va avea loc fericitul eveniment.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top