Connect with us
Radu Vâlcan, prima reacție după ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată din nou: „Fac numai...”

Monden

Radu Vâlcan, prima reacție după ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată din nou: „Fac numai…”

Adela Popescu a anunțat astăzi că va deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți, la doi ani după ce a venit pe lume Alexandru.

Adela a dezvăluit astăzi că este însărcinată și că avea tot un băiețel. Sarcina decurge foarte bine, iar prezentatoarea TV nu a avut deloc probleme și a preferat să țină totul secret.

„Este băiețel, am trecut de primul trimestru cu bine, n-am avut pofte, n-am leșinat, nimic, nimic, nimic. Totul a fost bine. (…) Toată lumea este fericită, asta este cel mai important. (…) Am ținut secret până la 3 luni! N-a știut nimeni, în afară de mamele noastre”, a dezvăluit Adela Popescu, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Citește și: Adela Popescu a trecut prin clipe cumplite când l-a adus pe lume pe fiul ei: „Nu mai puteam să vorbesc…”

La rândul său, Radu Vâlcan este foarte emoționat că va avea încă un băiețel. Prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care se află alături de Adela și de micuțul Alexandru, precum și de cățelul familiei. Fiecare poartă un tricou cu un mesaj:

Citește și: Adela Popescu, prima declarație după operație: “Nu a fost ușor deloc”

Pe tricoul Adelei Popescu scrie „Fac ce fac şi mai fac unul”, pe cel al lui Radu Vâlcan stă scris mesajul „Fac numai băieţi (deocamdată)”, în timp ce tricoul micuţului Alexandru este inscripţionat cu „Aştia doi mai fac unul”. Nu în ultimul rând, pe tricoul câinelui stă scris „O luăm de la capăt”.

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-aqu căsătorit în anul 2015, după mai mulți ani de relație. În anul 2016, a venit pe lume Alexandru. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele și de atunci au rămas împreună. Înainte de a fi cu Radu, Adela a avut o relație timp de mai mulți ani cu Dan Bordeianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top