Connect with us
Mădălina Ghenea nu ar mai fi singură. Cine este noul iubit

Vedete

Mădălina Ghenea nu ar mai fi singură. Cine este noul iubit

Actrița Mădălina Ghenea dezvăluie, pentru prima dată, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, Matei Stratan. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, se pare că la capitolul dragoste nu stă deloc bine. Relația dintre cei doi nu a durat prea mult și au fost implicați în mai multe scandaluri. La fel de scurtă a fost și relația cu Leonardo Maria Del Vecchio. De atunci, toată lumea credea că este singură, dar se pare că frumoasa vedetă ar avea un iubit misterios.

Mădălina Ghenea nu ar mai fi singură. Cine este noul iubit

Când toată lumea credea că Mădălina Ghenea și-a găsit în sfârșit liniștea și urmează să întemeieze o familie stabilă cu Matei Stratan, totul a luat sfârșit. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume, iar de atunci micuța a rămas în grija mamei, care o crește acum singură și îi dedică foarte mult timp, chiar dacă are un program destul de încărcat.

Ultima sa relație a fost cea cu tânărul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai înstărit om de afaceri din Italia. Această idilă nu a rezistat prea mult, deoarece tatăl acestuia ar fi intervenit, pe motiv că nu o place prea mult pe Mădălina.

Spre surprinderea tuturor, Mădălina Ghenea a fost văzută recent pe plajă, alături de fiica ei și câțiva prieteni. Printre aceștia s-a remarcat un bărbat, alături de care actrița își petrece tot mai des timpul. În ultimele imagini, Mădălina Ghenea apare în compania mai multor prieteni, însă de acest bărbat misterios este mult mai apropiată și se speculează tot mai mult că el ar fi cel care i-a cucerit inima celebrei românce. Cei doi au fost surprinși pe șezlong, la plajă, tot în Portofino, locul unde vedeta și-a serbat ziua de naștere alături de fiica ei.

În trecut, Mădălina Ghenea a abordat subiectul căsătoriei, despre care mereu a evitat să vorbească. Întrebată despre statutul ei amoros, despre care s-au făcut multe speculații de-a lungul timpului, ea a încercat să clarifice situația și a exclus oricare posibilitate a unei căsătorii.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top