Maia Morgenstern, din nou la Hollywood. Când va fi lansată continuarea la “Patimile lui Hristos”

20.06.2020
Maia Morgenstern, din nou la Hollywood. Când va fi lansată continuarea la “Patimile lui Hristos”

Maia Morgenstern, în vârstă de 58 de ani, este una dintre cele mai iubite actrițe ale momentului. S-a remarcat prin numeroasele piese de teatru în care a jucat, dar și prin rolurile din cele mai urmărite filme și seriale. Unul dintre rolurile care au consacrat-o și peste Ocean este cel al Fecioarei Maria, din filmul “Patimile lui Hristos”. Se pare că se lucrează acum la continuarea acestuia și deja a fost dezvăluit numele unora dintre personaje, printre care se numără și Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern, din nou la Hollywood. Când va fi lansată continuarea la “Patimile lui Hristos”

Maia Morgenstern ar putea reveni la Hollywood pentru a se afirma din nou în cea de-a doua parte a filmului Patimile lui Hristos, cu rolul Fecioarei Maria. Prima parte a filmului controversat s-a bucurat de un mare succes, dar și de numeroase critici. Scenele din film au fost mult prea directe și a fost ilustrat chiar și momentul răstignirii. De asemenea, interpretarea Fecioarei de către Maia Morgenstern a fost aspru criticată, mai ales că actrița este de religie evreică. Cu toate acestea, a fost foarte apreciată în producția lui Mel Gibson din 2004, care ar putea avea continuarea anul viitor.

Filmul s-ar numi “Patimile lui Hristos: Învierea”, după cum ar fi confirmat Mel Gibson. Filmările ar fi început deja de câteva zile, iar la acestea ar participa și actrița româncă. Aceasta face parte din distribuția oficială afișată deja de IMDb, dar alte detalii precum locațiile de filmare sau viitoarea premieră nu au fost oferite încă publicului.

Pentru primul film, Maia Morgenstern a avut un onorariu foarte mare, cu multe zerouri. Cel mai probabil, actrița se va bucura de un câștig la fel de mare și de această dată. Producția a avut încasări de 620 de milioane de dolari. Totodată, în luna aprilie din acest an, Jim Caviezel, care l-a interpretat pe Mântuitor, a făcut mai multe declarații interesante legate de cel de-al doilea film. El a precizat că va fi cel mai mare film din istoria lumii, care se va baza pe ceea ce simte el.