Connect with us
Maia Morgenstern se pensionează, după 40 de ani de activitate. Anunțul a surprins pe toată lumea

Vedete

Maia Morgenstern se pensionează, după 40 de ani de activitate. Anunțul a surprins pe toată lumea

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Aceasta se bucură de mare succes, iar numele său este cunoscut chiar și peste hotare. Ea a jucat în unele dintre cele mai mari producții românești și străine, în urma cărora a avut de câștigat. De 40 de ani, actrița urcă pe cele mai mari scene de teatru și încântă privirile fanilor. După 4 decenii de activitate, ea a făcut un anunț prin care a șocat pe toată lumea și i-a făcut pe oameni să înțeleagă că se retrage din lumea teatrului.

Maia Morgenstern nu se retrage

Maia Morgenstern a scris pe contul ei de socializare o postare prin care a șocat pe toată lumea. Aceasta a declarat dă, după 40 de ani de activitate, a venit momentul să se pensioneze. Ea a vorbit acolo despre întregul ei parcurs, despre cum a intrat la actorie prima, despre turnee și despre tinerețea ei plină de peripeții. Această postare a fost interpretată greșit de majoritatea fanilor ei, care s-au gândit la faptul că este un mesaj de adio, de retragere din activitate.

Mesajele cu gânduri bune au curs, la fel și distribuirile. Mulți și-au exprimat aprecierea față de marea actriță și i-au transmis urări de bine. În acest context, Maia a intervenit și a explicat ce se va întâmpla cu adevărat. Ea a declarat că s-a produs o confuzie din dorința de a fi făcute știri senzaționale și că nu intenționează să se retragă, ci chiar are în plan proiecte noi. Artista Teatrului Evreiesc a mărturisit că este dornică de muncă și vrea să dea tot ce are mai bun în cariera sa, așa cum a făcut mereu.

„ Nu am spus nicio secundă că voi renunța la teatru, eu vorbeam despre pensie. Despre asta asta am scris, doresc să se citească mai cu atenție postarea, pentru că nu am scris că voi renunța la scenă. Desigur, ține de corectitudinea fiecărui jurnalist, unii caută senzaționalul. „Eu vreau sa muncesc și să continui să muncesc și am făcut tot ce a ținut de mine cu demnitate, cu conditie, cu profesionalismul pe care îl caut în permanență să-mi creez toate condițiile, cu anduranță, cu răbdare, testându-mi limitele, mi-am luat toate măsurile sa exist si sa creez”, a declarat marea actriță pentru FANATIK.

Având în vedere că teatrele au fost din nou închise din cauza pandemiei și a creșterii bruște a numărului de infectări cu noul virus, actrița caută o modalitate să se reinventeze și are multe surprize pentru fanii ei. Ea nu exclude nici posibilitatea de a-și muta activitatea în mediul online.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top