Connect with us
Mara Bănică, testată de urgență pentru coronavirus

Vedete

Mara Bănică, testată de urgență pentru coronavirus

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa, dar și de un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise, însă tânăra a revenit din nou la Acces Direct și a provocat mari probleme. Atât ea, cât și soțul ei au fost testați pozitiv cu coronavirus, ceea ce a stârnit spaima la Antena 1. Astfel, emisiunea a fost întreruptă în ziua respectivă și mai multe persoane au fost supuse testului, printre care și Mara Bănică.

Mara Bănică, testată de urgență pentru coronavirus

Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate. Aceasta a petrecut la Blăgești aproximativ o săptămână, după care s-a întors în capitală cu trenul. Conform unor surse din televiziunea cu care Vulpița colaborează, aceasta a avut probleme de sănătate, precum febră și vărsături, ceea ce a determinat-o să lipsească de la emisiune și să fie testată pentru coronavirus. Rezultatul a fost pozitiv, la fel și pentru soțul său, ceea ce a dus la o anchetă epidemiologică la postul TV unde activează cei doi.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, a vorbit joi seară la Acces Direct despre faptul că producătorii au decis ca toți angajații să rămână acasă, iar echipele specializate să se ocupe de dezinfecția platoului și redacției Acces Direct. Mai mult, persoanele care au stat în preajma celor doi au fost supuse testului de coronavirus. Printre cei care au așteptat cu emoții să afle dacă sunt infectați se numără și Mara Bănică, o prezență constantă în platoul emisiunii încă de la începutul telenovelei soților de la Blăgești.

Ziarista a declarat că, din fericire, rezultatul testului a fost negativ, la fel ca în cazul Mirelei Vaida și a precizat că  „Dimineață (n.r. vineri dimineață) cred că a fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor” celor care au aflat că nu au contractat virusul de la soții Stegaru.

Vulpița și Viorel, invitații permanenți ai emisiunii, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, precum și un reporter și a avut loc o acțiune de dezinfecție în platou și în redacție. Despre această situație a vorbit Mirela Vaida, care a confirmat zvonurile și a  explicat că ea nu a contractat virusul și că situația este sub control.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top