Connect with us
Vulpița s-a întors! Și-a dat seama că-i place viața de oraș și că îl iubește pe Viorel

TV

Vulpița și Viorel bolnavi de coronavirus! Vaida a spus adevărul

Alertă la Antena 1! Vulpița, suspectă de coronavirus. Mai mulți angajați au simptome specifice

Acces Direct este lovit din plin. Vulpița și Viorel ar avea coronavirus, iar asta este o lovitură în plex. Dăcă cei doi se confirmă a fi infectați, emisiunea are cu adevărat o problemă.

UPDATE – Mirela Vaida a confirmat: Vulpița și Viorel bolnavi de coronavirus

„Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă.”

Vor da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecție.”

Acces Direct continuă telenovela cu Vulpița și Viorel, iar scenariul e ușor de scris pentru cei doi invitați deveniți actori peste noapte. Mașinăria Antena 1 a transformat doi săteni în vedete naționale, tocmai pentru că telespectatorii au ales să urmărească masiv certurile cu orgini din Blăgești.

De ce au succes?

Rețeta lor nu e singura dată aplicată de Acces Direct sau alte emisiuni generale. Atrag pentru ca sunt “ca noi”, oameni simpli, care au apărut la televizor cu o poveste cu care din păcate mare parte din Românie are de-aface.

Alertă la Antena 1! Vulpița, suspectă de coronavirus. Mai mulți angajați au simptome specifice

Vulpita si Viorel ar avea coronavirus

Prin urmare Antena 1, Mirela Vaida sau Acces Direct “nu sunt se vina” că populația se oprește în loc să se uite de la 18 la 19 zi de zi la telenovelă.

Profitând de anumite limitări pe care cei doi le au, Antena 1 a creat formatul perfect. O oră de emisie asigurată, audiență colosală, artiști în vogă pe Youtube se asociază cu cei doi pentru popularitate, iar costurile de producție sunt mici.

Am uitat căți bani primea Narcisa și Nicolae Guță?

Urlăm la Antena 1 pe rețelele de socializare că sunt de “porc” că îi dau la TV pe cei doi și că pentru asta i-au 2000 de euro.

Dar când Capatos și Ionescu plăteau zeci de mii de euro să se certe cei doi la tv, nu “fu” la fel?

Veronica și Viorel au coronavirus

Surse tot mai apropiate celor doi susțin că cei doi invitați anuntați de Antena 1 ca fiind infectați cu coronavirus sunt chiar Veronica și Viorel, dar și un reporter. Cel mai probabil este Radu Rotaru, care era “paznicul” de serviciu al celor doi.

Antena a difuzat ieri, 23 iulie 2020, o ediție din arhivă.

Rămâne în pomn ediția de azi, care nu se știe daca va fi live pe post și totul va ține de testele covid-19 făcute tuturor angajaților.

 

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top