Connect with us
Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus. Unde a decis să plece după ce a scăpat de internare

Vedete

Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus. Unde a decis să plece după ce a scăpat de internare

Deși au fost adoptate mai multe măsuri de prevenire a infectării cu noul Covid-19, se pare că România se află din nou pe o pantă ascendentă și numărul de infectări a crescut din nou și situația a început să se agraveze. Și cunoscutul cântăreț, Marcel Pavel, a fost infectat cu noul coronavirus, iar de curând a fost infectat. Starea lui de sănătate a fost grav afectată, suferind chiar și de o dublă pneumonie din cauza complicațiilor care au apărut. Imediat după ce a scăpat de internare, cântărețul a plecat în concediu la părinții săi pentru o pauză după toată această perioadă agitată.

Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus. Unde a decis să plece după ce a scăpat de internare

Marcel Pavel a fost externat din spital la început de lună, pe 1 iulie, după două săptămâni de la infectarea cu noul coronavirus. Artistul a fost diagnosticat și cu dublă pneumonie și a trecut prin momente dificile pe perioada spitalizării, având nevoie de o atenție sporită din cauza medicilor. La rândul lor, mai multe vedete care au luat contact cu celebrul cântăreț la filmările de la emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost infectate, însă nu s-au confruntat cu astfel de probleme.

La două zile de la externare, artistul a decis să plece într-o vacanță în Romania pentru a evita întrebările din partea curioșilor și pentru a nu mai expune atât de mult cazul său și situația cu care s-a confruntat. A ales drept destinație Câmpulung Muscel: „orașul meu de suflet, locul meu de dor!”, a precizat artistul vineri. Acolo se află părinții săi.

Marcel Pavel le-a scris fanilor un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le-a mulțumit pentru sprijinul acordat în timpul zilelor în care s-a simțit rău, transmițându-le gânduri bune. Acesta a mărturisit că s-a rugat pentru toți cei care au făcut la fel pentru el, dar și pentru cei care au aruncat cu venin la aflarea veștii, el fiind acuzat chiar că ar fi primit bani pentru a-și înscena infectarea.

„Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească! Loc binecuvântat!”, a scris Marcel Pavel.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top