Connect with us
Răzvan Simion, probleme cu legea. A fost dat în judecată și executat silit

Vedete

Răzvan Simion, probleme cu legea. A fost dat în judecată și executat silit

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Matinalul pe care îl prezintă alături de bunul său prieten, Dani Oțil, se bucură de un mare succes și este apreciat de oamenii din întreaga țară. În ceea ce privește viața personală, Răzvan nu stă prea bine la acest capitol. De curând, a avut parte de o despărțire după o relație de lungă durată, respectiv de cinci ani, cu Lidia Buble, după ce a divorțat de fost lui soție. Acestea nu au fost singurele probleme cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, ajungând chiar în situația de a fi dat în judecată pentru că nu și-a plătit datoriile.

Răzvan Simion, probleme cu legea. A fost dat în judecată și executat silit

Răzvan Simion a fost dat în judecată pentru că nu și-a plătit lumina și a acumulat restanțe mari la întreținere. Este vorba de apartamentul în care a locuit cu fosta soție, Diana, care după divorț i-a rămas prezentatorului. Se pare că acesta nu și-a achitat la timp facturile de curent și a fost dat în judecată de către compania ENEL Energie Muntenia.

În dosarul înregistrat pe 28 octombrie 2019, la Judecătoria Sectorului 6, ENEL a figurat drept creditor, iar Răzvan Simion a fost debitor, obiectul procesului fiind executare silită.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu Sentinţa civilă nr. 7775 din data de 27.11.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu menţionat mai sus, prin toate modalităţile prevăzute de lege. Urmărirea se încuviinţează pentru suma ce rezultă din titlu executoriu, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac. Pronuntat prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 31.10.2019.”, se arată în hotărârea judecătorilor.

De altfel, că prezentatorul TV și fosta lui soție au fost dați în judecată de asociația de proprietari din blocul în care au locuit în timpul mariajului, din cauza faptului că au acumulat datorii mari la întreținere. După divorț, doar Răzvan a rămas pârât, deoarece locuința respectivă a devenit a lui după partaj, soția renunțând în favoarea unei case din Corbeanca. Diana susține că toate datoriile erau la zi în momentul procesului, deoarece, în caz contrar, nu s-ar fi putut efectua partajul.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top