Connect with us
Menajera lui Alex Bodi spune adevărul! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca și fostul soț

Vedete

Menajera lui Alex Bodi spune adevărul! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca și fostul soț

Bianca trece printr-o perioadă agitată și se luptă cu fostul soț, Alex Bodi, alături de care a avut un mariaj extrem de ciudat, presărat cu multe certuri, despărțiri și scandaluri, care acum continuă. Frumoasa blondină îi aduce acuzații grave fostului ei soț și face orice poate pentru ca acesta să plătească pentru faptele sale. Situația este din ce în ce mai complicată, pentru că spusele sale par a fi negate de apropiații lui Alex Bodi, despre ca ea spunea că ar fi fost martorii agresiunilor.

Menajera lui Alex ar fi fost martoră la bătăi

După ce a apărut o imagine cu Bianca Drăgușanu, în care avea fața desfigurată după o operație estetică, persoana respectivă susținând că este, de fapt, o dovadă a bătăilor primite de Bianca, blondina a decis să facă lumină în acest caz. Astfel, Bianca a publicat o serie de imagini în care ea era plină de vânătăi pe mai multe zone ale corpului, explicând clar că acelea sunt dovezile bătăilor primite de la fostul ei soț, Alex Bodi.

Vedeta a adus acuzații grave milionarului și este hotărâtă acum să-l facă să plătească pentru faptele lui. Ea a declarat, la un moment dat, că a fost bătută și forțată să meargă la el acasă, unde menajera a văzut tot ce s-a întâmplat. Tot aceasta ar fi fost cea care ar fi ajutat-o să scape din ghearele călăului său și să fugă din casa acestui, când el plecase să se întâlnească cu fosta soție.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă. A continuat să mă bată, de față cu menajera. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție’, a declarat Bianca Drăgușanu.

Menajera îi ține partea lui Bodi

Menajera lui Alex Bodi a decis să spună lucrurilor pe nume. Femeia spune că nimic din tot ce a declarat vedeta nu este adevărat și ea nu a asistat niciodată la astfel de scene. Tot ce știe este că în acea zi au avut loc anumite discuții, dar nu se pune problema de agresiuni sau vreo evadare, așa cum susținea Bianca.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare’, a declarat menajera lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top