Connect with us
Mihai Mitoșeru vrea să se împace cu Noemi. Nu-și poate lua gândul de la fosta soție

Vedete

Mihai Mitoșeru vrea să se împace cu Noemi. Nu-și poate lua gândul de la fosta soție

Mihai Mitoșeru trece printr-o perioadă extrem de grea. Celebrul prezentator TV este foarte stresat din cauza faptului că mama sa este bolnavă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale extrem de dificilă, respectiv o operație pe creier. Totuși, acesta nu este singurul motiv pentru care este supărat. Se gândește neîncetat la fosta lui soție și își dorește să se împace cu ea.

Noemi, alături de Mitoșeru mereu

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat de ceva timp, însă au continuat să fie în relații bune. Frumoasa blondină i-a fost alături prezentatorului în cele mai grele momente ale vieții, deși nu mai formau un cuplu. Aceasta l-a susținut atunci când s-a operat de varice, dar și acum, când mamei acestuia i-a fost extirpată o tumoră din zona craniană. 

Fosta soție a lui Mitoșeru a fost alături de fosta ei soacră, având în vedere că au avut o relație extrem de bună și apropiată, care a rămas la fel și după divorț. Aceasta a stat lângă mama lui Mihai în momentele în care a fost nevoie, la fel și lângă el, renunțând chiar la planurile sale personale pentru a-și face datoria morală. Pentru acestea gesturi, Mihai îi este foarte recunoscător.

„Eu ar fi trebuit să fac ceva cu viața mea. Bineînțeles că după 14 ani împreună era normal ca ea să fie lângă mine. Îi mulțumesc enorm. Noemi a fost lângă mine, și-a anulat o cursă. În prima zi a stat la mine, la operație. Nu suntem împreună, nu ne-am împăcat, dar este normal”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru.

Mitoșeru o vrea înapoi pe Noemi

Prezentatorul TV regretă mult faptul că a pierdut-o pe Noemi și acum a rămas singur, însă este conștient că totul s-a produs din cauza lui și a greșelilor pe care le-a făcut. Deși a încercat să repare cele făcute, a fost prea târziu, pentru că fosta lui soție nu mai putea să suporte ce se petrecea între ei, motiv pentru care a decis să plece și să-i dea o lecție lui Mitoșeru.

Deși au trecut doi ani de la divorț, nu poate accepta ideea că nu o mai are pe Noemi și regretă că a făcut-o să nu mai aibă încredere în el. În tot acest timp, nu a lăsat nicio femeie să intre în viața lui, pentru că nu-și poate lua gândul de la fosta lui iubire.

„Sunt singur pentru că am divorțat și am greșit față de ea, dar după doi ani de zile trebuia să-mi dau seama și eu că ea a intrat într-o stare mai proastă, nu mai are încredere în mine, și să fac ceva cu viața mea. Nu am lăsat nicio femeie să se apropie de mine, tocmai pentru că am zis că Noemi își revine. Aici am greșit!”, a mai afirmat Mitoșeru.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top