Connect with us
Mirela Vaida este pregătită să devină din nou mamă! Declarații emoționante

Vedete

Mirela Vaida este pregătită să devină din nou mamă! Declarații emoționante

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România. Pe lângă o carier de succes, ea are și o familie minunată. Recent ea a recunoscut că își mai dorește un copil, pentru a avea două fete și doi băieți.

Mirela Vaida este pregătită să devină din nou mamă! Declarații emoționante

Chiar dacă până acum prezentatoarea a trecut prin trei saricini, se pare că nu vrea să se oprească aici, ci își mai dorește copii.

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a spus vedeta în exclusivitate pentru Ok Magazine.

Deși a recunoscut că nu este deloc ușor pentru o femeie să poarte în pântece un copilaș timp de 9 luni, Mirela Vaida susține că este cel mai frumos lucru mai ales după ce ai trecut de un anumit prag.

”Te dezechilibreaă un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil, Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și: Anamaria Prodan, mărturisiri dureroase: ”AM PIERDUT SARCINA”

Citește și: Cine este femeia care i-a furat inima Prințului Charles. Nu este Camilla

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top