Connect with us
Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct

Vedete

Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct

Prezentatoarea TV, Mirela Vaida are probleme de sănătate. Vedeta a declarat, chiar în timpul emisiunii, că nu se simte bine deloc. Are probleme de respirație și nu doarme noaptea, iar motivul sigur nu îl știe nici ea. Mirela a declarat că strănută des, iar colegii ei se sperie de teamă să nu aibă, din nou, probleme cu noul virus.

Mirela Vaida nu se simte bine deloc! De ce se tem colegii ei de la Acces Direct

Mirela Vaida are probleme de sănătate. La scurt timp după reîntoarcerea pe micile ecrane, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a declarat că nu poate respira bine, strănută și nu doarme noaptea. Vedeta a ținut să precizeze că, îi displace total că uneori strănută, iar acest fapt îi sperie pe colegii ei care se tem să nu aibă, din noi, temutul virus. Mirela Vaida a vrut să le spună și telespectatorilor că are o rinită alergică și din acest motiv nu se simte bine.

Ca să fie înțeleasă, vedeta a scris un mesaj urmăritorilor de pe rețele de socializare, dar a vorbit și în cadrul emisiunii de vineri.

„Nu sunt răcită. Și când strănut, săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți?Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a ținut să precizeze, Mirela Vaida.

Îndrăgita prezentatoare și moderatoare TV a revenit la cârma emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, după ce, o perioadă, emisia a fost oprită, iar echipa a stat în izolare din cauza noului virus.

De câteva zile, Acces Direct a revenit pe micile ecrane, inclusiv cu cele două personaje consacrate – Veronica și Viorel Stegaru, soții din Blăgești a căror viață s-a transformat într-o telenovelă ce pare că le place.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top