Connect with us
Ce studii are Mirela Vaida. Detalii neștiute despre cunoscuta prezentatoare TV

TV

Ce studii are Mirela Vaida. Detalii neștiute despre cunoscuta prezentatoare TV

Mirela Vaida este prezentatoarea Acces Direct. Vedeta se bucură de un număr mare de fani, iar emisiunea ei este una dintre cele mai apreciate din România. În ultima vreme, ratingul a crescut semnificativ datorită prezenței în platou a personajelor Vulpița și Viorel. Alături de Mirela, au câștigat simpatia românilor. Are o familie minunată și o carieră de succes, dar se pare că și studiile au ajutat-o să ajungă aici. Despre acest aspect, vedeta nu a vorbit niciodată public.

Ce studii are Mirela Vaida. Detalii neștiute despre cunoscuta prezentatoare TV

Mirela Vaida se bucură de mare succes în cariera sa în televiziune și este foarte apreciată de numeroși fani. Ea a devenit cunoscută în urma emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” și de atunci a rămas în atenția publicului. Niciodată nu a vorbit despre parcursul ei în ceea ce privește studiile sale. Deși este foarte talentată în ceea ce privește actoria și televiziunea, iar fanii ar fi crezut că a urmat studii în domeniu, se pare că este specializată în altă direcție.

Ea a absolvit Liceul de Informatică `Grigore C.Moisil` din Iași, având media  de bacalaureat 9,62. Între anii, 2001-2005, ea a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, pe care a finalizat-o cu media de licentă 9,35. Între timp, a reușit să obțină și două atestate, unul pentru limba engleză și altul de programator.

Mirela a absolvit cu succes și două mastere, unde a înregistrat rezultate lăudabile. Între anii 2005-2006, a bifat un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media de disertatie de 9,66). În 2007 a terminat și un Master in Comunicare și Relații publice, în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

În ceea ce privește salariul său, Vaida a declarat că este nemulțumită de modul în care oamenii o etichetează și a vrut să atragă atenția asupra acestui fapt. Astfel, ea a explicat că Acces Direct nu este singura sursă de venit, având în vedere că ea cochetează și cu muzica și actoria. Așadar, ea a declarat că salariul de la Antena 1 nu este unul fabulos, care să atragă atâtea curiozități. În plus, salariul ei este negociat pe sezon, în funcție de numărul de zile lucrate. Ea încearcă să nu ia în seamă răutățile și să-și practice meseria liniștită.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top