Connect with us

Vedete

Momente cumplite pentru tatăl Gabrielei Cristea: „Se teme că va veni ziua în care…”

Tatăl Gabrielei Cristea suferă de probleme grave de sănătate. Eugeniu Cristea trăiește cu teama că nu va apuca să își vadă nepotul pe care fiica sa îl va aduce pe lume la începutul toamnei.

”Fiecare dimineață este mai grea, se teme că va veni ziua în care nu se va mai trezi. Diabetul îi dă bătăi cumplite de cap și se teme că boala care l-a pus în situația de a-i fi amputat un picior va recidiva și la celălalt. El tot cere ajutorul Gabrielei, dar o face în van”,a declarat unul dintre apropiații lui Eugeniu Cristea, pentru spynews.ro.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj dureros din partea tatălui: „Nu îmi doresc să fie la…”

Potrivit sursei citate, nu numai diabetul îi cauzează dificultăți lui Eugeniu Cristea. Acesta suferă și de probleme cardiace, care în ultimul timp s-au acutizat.

”Fiecare mișcare pe care o face, îl sfârșește parcă tot mai tare”, a mai spus prietenul bărbatului.

Tatăl Gabrielei Cristea suferă de ateroscleroză și diabet zaharat

Tatăl Gabrielei Cristea se confruntă de ani buni cu serioase probleme de sănătate. La începutul anului, medicii de la un spital din Capitală au hotărât că Eugeniu Cristea trebuie să își piardă un picior pentru a-și salva viața. Bărbatului i-a fost amputat piciorul deoarece suferă de ateroscleroză și de diabet zaharat. Datorită acestor afecțiuni, sistemul său circulator este într-o stare foarte proastă, ateroamele blocându-i artere importante.

Citește și: Tavi Clonda a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei

Relația dintre Gabriela Cristea și familia sa nu este prea bună. Prezentatoarea TV  a avut în trecut numeroase dispute cu tatăl său, iar după ce i-a fost amputat piciorul, Eugeniu Cristea și-a acuzat fiica că nu i-a acordat niciun sprijin.

Gabriela Cristea va deveni mamă pentru prima oară în toamna acestui an. După ani de chin și tratamente costisitoare, vedeta și soțul său, Tavi Clonda, vor trăi în sfârșit bucuria de a deveni părinți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top