Connect with us
Eugen Cristea, tatal Gabrielei Cristea, nu are o relatie foarte buna fiica sa. Barbatul a luat o decizie inedita in ceea ce priveste averea sa.

Vedete

Tatal Gabrielei Cristea, decizie-bomba! Cui vrea sa isi doneze averea

Gabriela Cristea si tatal sau, Eugen Cristea, nu au cea mai buna relatie. In acest context, barbatul a luat o decizie inedita legata de averea sa.

Eugen Cristea a hotarat sa nu lase nimic mostenire copiilor sai. Mai mult decat atat, acesta vrea sa isi doneze averea lui Gigi Becali, care sa o dea cuiva nevoias.

„Eu sunt hotarat, ca toata averea, care nu e ceva colosal – o casa, o masina, o mobila, vreau sa o donez in intregime unei persoane. Nu e o gluma. M-am gandit, pentru ca este un om de o mare valoare si cu credinta in Dumnezeu, m-am gandit la domnul Becali, daca poate sa m-ajute. Numai dansul poate sa ma ajute  si am incredere ca aceasta avere sa o distribuie dansul unde crede. Asta e parerea mea. daca poate sa ma ajute, sa ma ajute. Bine, stiu ca e o povara, pentru ca pentru dansul ce am eu aici, o casa si o masina si o mobila este aproape nimic. dar ajuta pe cineva. Si, la randul meu, sunt si eu satisfacut de alegerea pe care am facut-o”, a declarat Eugen Cristea, la Antena Stars.

Citeste si: Gabriela Cristea l-a intepat in direct pe Tavi Clonda! PRIMA CEARTA DE CASATORITI

Mai mult decat atat, tatal Gabrielei Cristea spune ca are mai multe incredere in Becali, decat in copiii sai.

„M-am gandit la domnul Becali pentru ca are frica de Dumnezeu, este un om credincios si n-ar face niciodata o greseala […] Nu s-ar bucura el la trei lulele pe care le am eu aici. Sunt convins ca va alege calea cea mai buna si imi va fi bine. In copiii mei nu am incredere. Baiatul chiar mi-a zis, cu ani in urma, lucruri foarte urate. Ca imi doreste moartea. Nu se poate sa spui unui parinte asa ceva. de Gabriela nici nu mai vorbim…”, a incheiat el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top