Monica Tatoiu, dezvăluiri emoționante – ,,Mama spăla podelele catedralei”

11.09.2019
Monica Tatoiu, dezvăluiri emoționante – ,,Mama spăla podelele catedralei”

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri uluitoare despre copilăria sa și despre părinții ei. Monica a mărturisit cu ochii în lacrimi că mama sa era atât de credincioasă, încât spăla podelele catedralei.

Monica Tatoiu, dezvăluiri emoționante – ,,Mama spăla podelele catedralei”

Monica Tatoiu a fost invitată la emisiune Răi da Buni, unde și-a amintit cu mari emoții de vremea copilăriei, de tot ce a învăța de la părinții săi. Ea a avut lacrimi ăn ochi pe tot parcursul emisiunii și a povestit cum părinții ei i-au oferit cel mai bun exemplu posibil.

Citește și: Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment – ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

‘Nu vă pot spune ce înseamnă exemplul părintelui care trăieşte pentru meseria lui. Dacă am învăţat să respect meseria, de la tată am învăţat-o, iar mama era cu Biserică, cu mâncarurile. Mama ne-a învăţat să respectam credinţa.

Monica Tatoiu, dezvaluiri emotionante - ,,Mama spala podelele catedralei''
Monica Tatoiu, dezvaluiri emotionante – ,,Mama spala podelele catedralei”

Citește și: Andreea Marin a trecut prin momente terifiante: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră „

Mama spală podelele catedralei. În momentul când Dumnezeu iţi dă, trebuie să dăi. Mama mi-a spus că trebuie să înveţi să dai. Eu n-am avut niciodată problema cu banii. Eu am muncit de la 16 ani”, a mărturisit Monica Tatoiu în cadrul emisiunii tv Răi Da Buni.

Citește și: Bianca și Așex Bodi au decis ce se va întâmpla cu ei. Mulți nu-i vor înțelege nici de data asta

Celebra vedetă a mai povestit că, deși nu a avut niciodată problema banilor, nu i-a primit fără să îi câștige cu adevărat, fără să facă eforturi pentru ei. ,,N-am avut niciodată problema banilor, dar niciodată n-am avut fără să-i merit”, a mai completat Monica Tatoiu