Connect with us
Nicoleta Guta este bunica! Isi tine în brate nepotul la doar 35 de ani

Vedete

Nicoleta Guță este bunică! Își ține în brațe nepotul la doar 35 de ani

Nicoleta Guță este bunică la doar 35 de ani! Ii-a urat bun venit pe lume primului său nepoțel și, pe lângă asta, manelista a slăbit 60 de kilograme și arată senzațional!

Nicoleta Guță este bunică! Își ține în brațe nepotul la doar 35 de ani

Fiul Nicoletei, Gabriel, este tată din acest weekend. Nora vedetei a născut un băiețel sănătos și bunica mândră a postat deja pe rețelele de socializare primele imagini cu cel mai nou membru al familiei sale. Băiețelul a avut nota 10 la naștere și Nicoleta Guță este tare mândră că este o bunică tânără și modernă.

Citește și: Prima fotografie cu Gabriela Cristea Mireasă! Tavi a povestit ce au făcut la prima intâlnire

Vedeta a ajuns de urgență la spital să își vadă nepotul și a postat câteva fotografii cu bebelușul pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Nicoleta Guta este bunica. sursa foto: facebook

Nicoleta Guta este bunica. sursa foto: facebook

Citește și: Nicoleta Guta și fiul ei au slăbit miraculos. Iată cum au reușit să dea jos 100kg

Ambii băieţi ai Nicoletei sunt din mariajul cu Andrei Lingurar, de care manelista s-a despărţit acum mai bine de 3 ani. Nicoleta s-a recăsatorit în anul 2017 cu Ionică, un dealer de maşini la mâna a doua.

Nicoleta Guță a slăbit foarte mult în ultimul timp și arată senzațional. Ea a reușit să dea jos aproximativ 60 de kilograme, după ce ani de zile a suferit din cauza greutății sale. Într-un final manelista a apelat la medici specialiști și a recurs la o intervenție de micșorare a stomacului.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Cariera Nicoletei Guță este înfloritoare, mai ales acum de când arată ca o adevărată bomba sexy. Se pare că ea este împlinită pe toate planurile și își dorește să lase în urmă conflictele pe care le-a avut cu tatăl ei în toți anii care au trecut.

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top