Connect with us

Vedete

Nicoleta Luciu și-a dezvăluit secretul: Cum să scapi de celulită ieftin și rapid

Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul prin care a reușit să scape de celulită. Într-un articol postat pe blogul personal, vedeta le-a împărtășit fanilor rețeta ieftină și simplă prin care a scăpat de problema care afectează milioane de femei.

Celulita este o afecțiune des întâlnită, mai ales în rândul doamnelor. Cunoscută pentru formele sale apetisante, Nicoleta Luciu recunoaște că după două sarcini, dintre care una cu tripleți, doar o viață activă și o alimentație sănătoasă o ajută să se mențină în formă.

Actrița le-a explicat fanilor că o alimentație corectă este esențială pentru a scăpa de celulită.

„În primul rând, trebuie să știi că apariția celulitei este un semn că organismul tău este intoxicat. Da, exact asta-i cuvântul: ne intoxicăm organismul cu diverse obiceiuri nesănătoase, iar pielea reflectă cel mai repede acest lucru. Unul din efecte este chiar apariția celulitei în zonele cu țesut adipos. 🙂 Nu-i nimic, imediat îți spun cum scapi de ea.

Citește și: Cum sa scapi de “aripioare”

Așadar, acum c-am stabilit asta, devine ușor de înțeles ce trebuie să facem: să detoxifiem. Să consumăm alimente care să ajute organismul să se purifice. Care sunt acestea? Îți fac mai jos o listuță de care dacă te ții cu sfințenie timp de patru săptămâni, vei fi deja gata pentru sezonul bikini!”, a scris Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu îți spune cum să scapi de celulită

Nicoleta Luciu a făcut lista alimentelor pe care trebuie să le consumi dacă vrei să scapi rapid de celulită.

„Alimente crude – nu mai procesa legumele/fructele, mănânca-le așa cum sunt, astfel încât să oferi organismului tău toți nutrienții naturali pe care acestea le oferă. Fă astfel încât cel puțin jumătate din ceea ce pui într-o farfurie să fie crud.

Roșii, varză, ardei, pătrunjel și citrice: acest cvintet de alimente sunt luptători foarte puternici împotriva celulitei. Și, ca să vezi, sunt și alimente foarte comestibile ca atare, ușor de integrat în orice meniu.

Citește și: Ai probleme cu vergeturile? Vezi cum le poti atenua

Cereale integrale: mănâncă-le la micul dejun, pe lângă faptul că-ți dau energie pentru prima parte a zilei, sunt extrem de benefici pentru detox: pâine graham, ovăz, orez brun. Ce zici, deja ți-au venit idei de gătit?

Apa: trebuie să fie nelipsită. Orice mănânci și orice împachetări faci pentru celulită, dacă nu te hidratezi, lupta e deja pierdută! Bea cât mai multa apă!
Ceaiuri diuretice: mai ales dacă ai o digestie lentă, nu te sfii să apelezi la ceaiuri naturale, pe bază de plante, care să dea un boost metabolismului tău”, spune Nicoleta Luciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top