Connect with us

Vedete

Noi probleme serioase de sănătate pentru Cristi Borcea

Cristi Borcea se confruntă cu noi probleme de sănătate. Fostul acționar al echipei Dinamo suferă de mult timp din cauza unor probleme cardiace, iar acum se pare că va fi nevoit să suporte noi intervenții chirurgicale.

Potrivit unor surse medicale citate de spynews.ro, Cristi Borcea a fost diagnosticat recent cu tromboflebită. Această afecțiune este doar o ultimă adiție pe lista de probleme de sănătate ale omului de afaceri. Borcea suferă de tulburări de ritm cardiac care au necesitat intervenții chirurgicale și a avut probleme la menisc, cauzate tot de sistemului circulator.

Tromboflebita este o afecțiune care necesită îngrijiri medicale speciale, putând fi considerată chiar o urgență. Conform surselor citate, lui Cristian Borcea i-au apărut cheaguri de sânge în zona piciorului, în interiorul venelor. Acestea au fost cauzate, cel mai probabil, de lipsa de mișcare și sedentarism.

Această boală necesită de obicei intervenție chirurgicală, mai ales dacă antiinflamatoarele nu își fac efectul.

Cristi Borcea are probleme cardiace grave

Starea de sănătatea i-a pus multe probleme fostului acționar de la Dinamo. În martie 2012, Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Omul de afaceri a suferit atunci o intervenție de by-pass pe o arteră coronară blocată. Operația a avut loc cu doar o săptămână înainte ca ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor.

Citește și: Valentina Pelinel a fost cerută în căsătorie de Borcea?

În iulie 2014, Borcea a fost internat la Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după ce a acuzat dureri puternice în piept. la acel moment, omul de afaceri era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

Cristi Borcea are și probleme legate de salturile tensionale și pulsul mărit, potrivit unor surse medicale. Se pare că fostul acționar de la Dinamo și-a trimis analizele la Timișoara, iar medicii au catalogat situația sa cardiacă ca fiind una ”sensibilă”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top