Connect with us
Oana Roman, atacată de hackeri. Vedeta a cedat: "E clar că ai probleme mentale!"

Vedete

Oana Roman, atacată de hackeri. Vedeta a cedat: „E clar că ai probleme mentale!”

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Ea se pregătește de divorț și este foarte stresată din cauza aceasta. Totuși, probleme nu se opresc aici. În ultima vreme a fost ținta ironiilor celor din jur, de care credea că a scăpat după ce a pierdut în greutate, dar se pare că răutățile oamenilor nu pot fi oprite. Astăzi, ea a fost ținta hacerilor, care i-au spart contul și au început bătaia de joc.

Oana Roman, reacție dură

Oana este extrem de supărată din cauza fapului că hackerii îi dau bătăi de cap. Cineva i-a accesat contul de Netflix, a editat pozele de la profiluri și le-a denumit pe acestea într-un mod ironic și răutăcios: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza.

Ea susține că ar ști cine se ține de astfel de glume după modul în care se exprimă, însă a refuzat să dea un nume. Ea i-a întrebat pe fani dacă sunt de acord cu faptul că doar o persoană care are probleme ar putea recurge la astfel de gesturi și ar putea face rău celor din jur fără motiv.

„Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, supărată pe sistemul medical românesc

Mama Oanei Roman face parte din categoria persoanelor cu risc, având peste 80 de ani și mai multe probleme de sănătate care îi pun viața în pericol. Din nefericire, Mioara Roman nu și-a făcut încă a doua doză de vaccin, deoarece nu a găsit loc la rapel, ceea ce o neliniștește teribil pe fiica sa.

Oana este foarte revoltată pe țara în care trăim și susține că nu-și poate ajuta mama din cauza faptului că nu are pile și nu poate apela la tot felul de intervenții pentru ca mama sa să beneficieze de vaccinul de care are mare nevoie, având în vedere complicațiile sale.

„Nu am reușit să o programez pe mama la vaccin, pentru că nu am găsit loc la rapel. Nu la o distanță rezonabilă de casă, pentru o femeie de 80 de ani cu multiple afecțiuni cronice. M-am lăsat păgubașă. Eu nu am pile și nu caut pârghii ca să primesc o programare pentru mama, care chiar are nevoie de acest vaccin. Mulțumesc, România. De abia aștept să trăiesc într-o țară civilizată. Aici vom fi civilizați peste multe generații.”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top