Connect with us
Oana Roman a făcut 50 de atacuri de panică într-o zi: "I-am spus că mă arunc pe geam"

Vedete

Oana Roman a făcut 50 de atacuri de panică într-o zi: „I-am spus că mă arunc pe geam”

Viața Oanei Roman este demnă de un film. A făcut școli înalte, a iubit, și-a clădit o carieră și este una dintre cele mai cunoscute persoane din show-biz. Acum este bine, însă, în urmă cu câțiva ani o urmăreau atacurile de panică pe care le făcea zilnic, și nu tot timpul era singură. Oana Roman și-a deschis sufletul în podcastul lui Mihai Morar și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Oana Roman: să faci 50 de atacuri de panică pe zi și să nu te vadă nimeni

Oana Roman s-a luptat cu depresia și a trecut prin momente grele în care nimeni nu o înțelegea. A fost un episod în care a simțit că mai are puțin și se aruncă de la balcon. Cu altă ocazie a făcut un atac de panică în timpul unei emisiuni de televiziune, chiar în direct.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică îngrozitor, atât de îngrozitor, țin minte că stăteam la etajul cinci într-un bloc, vizavi de Sala Palatului. Eram într-o relație în momentul ăla, dar eram singură acasă. Țin minte că l-am sunat și i-am spus că dacă nu vine acum, eu mă arunc pe geam. Simțeam că nu mai pot să respir, că nu mai am aer, am deschis geamurile, mi-a fost frică să ies pe balcon, eu am și rău de înălțime”, a declarat Oana Roman în podcast-ul lui Mihai Morar.

Vedeta de televiziune a declarat a început terapia pe când avea 30 de ani, considerând acum că a făcut acest pas destul de târziu. Ea a dezvăluit că a fost o perioadă din viața ei când făcea și câte 50 de atacuri de panică pe zi, nu putea să iasă din casă și simțea că nu mai poate să trăiască.

Timpul a trecut, iar Oana a reușit să depășească aceste probleme, pe care, însă, nu le-a uitat. Acum este o femeie de carieră și mamă mândră, dar are grijă totodată și de mama ei, Mioara Roman, care se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top