Connect with us
Oana Roman în versiunea puternică și asumată! "Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori"

Vedete

Oana Roman în versiunea puternică și asumată! „Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori”

Este o femeie puternică, și nu de ieri, de azi. După ani întregi de experiențe, de reușite și eșecuri, de oameni care au vrut să o coboare, Oana Roman a rămas în picioare. Nu a renunțat niciodată la planurile ei, la obiectivele din carieră, la dorința de a avea o familie, și iată că le-a bifat pe toate. Critici au fost multe, și, din câte dă vedeta de înțeles, în continuare se luptă cu cârcotașii.

Oana Roman în versiunea puternică și asumată! „Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori”

Oana Roman a stat ani la rândul pe buzele multora care și-au dat cu părerea, avizată sau nu, despre cine este și ce este ea. Deși este om, și cu siguranța multe cuvinte au deranjat-o, Oana a privit mereu înainte și nu s-a oprit din drumul ei spre succes. A fost criticată în fel și chip mai ales din cauza aspectului fizic. Kilogramele în plus au părut o problemă mai mare pentru cârcotași, decât pentru ea însăși.

După ani și ani, Oana Roman a reușit să obțină un aspect fizic care îi dă încredere și o face un exemplu pentru mulți. Chiar ea a spus că, cu voință și disciplină se poate orice. A slăbit mult și arată foarte bine, însă, se pare că gura lumii n-o oprește nici pământul.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj care lasă loc de interpretări, dar care arată că este o femeie puternică și asumată.

”Mi-a spus azi cineva o vorbă genială: ”Un om de succes este acela ce poate construi ceva solid și durabil din cărămizile aruncate în el”. Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori. Măcar o fundație solidă am reușit. Poate și câteva etaje. Mai am de terminat etajele superioare. Muncă în desfășurare”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top