Connect with us
Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre trecutul ei: „M-a bătut cu cureaua și m-a închis în cămară!”

Vedete

Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre trecutul ei: „M-a bătut cu cureaua și m-a închis în cămară!”

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Deși se bucură de mare succes în plan profesional, viața ei nu a fost mereu una simplă. Ea a reușit acum să ajungă la o siluetă de invidiat, ceea ce i-a redat încrederea în sine și a scăpat-o de criticile celor din jur, care mereu au aruncat cu vorbe grele asupra ei doar pentru faptul că avea câteva kilograme în plus. Cât despre copilărie, nici acea perioadă nu a fost una prea fericită, mai ales că părinții ei s-au separat. În plus, tratamentul pe cae l-a primit de la familie nu a fost unul deloc plăcut, ci a marcat-o pentru totdeauna.

Oana Roman, tratament dur din partea tatălui

Oana Roman a avut o viață destul de grea. Tot timpul, ea a fost ținta glumelor și răutăților celor din jur, din cauza faptului că mereu a purtat o luptă grea cu kilogramele în plus. Mai mult, ea a suferit foarte mult când părinții ei s-au separat în 2007, după trei decenii de mariaj. Doi ani mai târziu, fostul premier s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc.

Relația dintre ea și tatăl său nu este una prea apropiată acum, deoarece acesta nu i-ar fi fost alături în momentele importante, motiv pentru care a ales să se îndepărteze de el, deși ar fi vrut ca lucrurile să stea altfel între ei, să comunice și să aibă parte de sprijin. De altfel, relația celor doi nu a cunoscut un alt sentiment nici când s-a născut fiica fostei prezentatoare de televiziune, Isabela, față de care Petre Roman nu și-ar fi manifestat prea mult sentimentele de iubire.

Conform spuselor ei dintr-o apariție recentă la o emisiune TV, nici copilăria nu a fost o perioadă prea ușoară. Oana Roman a vorbit despre momentele dure care au marcat-o, despre episoadele traumatizante pe care le-a trăit din cauza tatălui său. Ea își amintește cum Petre Roman era un om foarte dur, care voia mereu o disciplină exagerată și nu permitea ca alții să iasă din cuvântul lui. Oana își amintește cum tatăl său i-a aplicat o corecție cu ajutorul curelei, pentru care i-a cerut socoteala când a crescut. Un alt episod dureros a fost momentul în care acesta a pedepsit-o, închizând-o într-o cămară, deși ea este claustrofobă.

„M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut. M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a spus Oana Roman.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top