Connect with us
Oana Roman a făcut o nouă mărturisire, după ce s-a speculat că urmează să divorțeze de Marius Elisei. Se pare că cei doi s-au împăcat acum...

Vedete

Oana Roman, o nouă mărturisire: Am fost asasinată de…

După ce s-a speculat că se vor despărți, Oana Roman și Marius Elisei par să fi ajuns la sentimente mai bune. Fiica fostului premier Petre Roman pare să fi trecut peste „scăparea” soțului său, mai ales că acesta și-ar fi cerut scuze pentru postarea nefericită de pe Facebook, din care se înțelegea că urmează divorțul.

Deși a spus că nu vrea să mai apară la TV, Oana Roman a mers la emisiunea Xtra Night Show unde a dat noi detalii despre ce s-a întâmplat întrea ea și Marius.

De curând, cei doi au aniversat patru ani de relație, lucru care se pare că le-a amintit celor doi de momentele frumoase petrecute împreună.

Citește și: Oana Roman a pierdut copilul

Oana Roman: A fost o perioadă încordată

„Pe 13 ianuarie 2013 a început relația noastră. Cifra 4…multă lume ar fi putut spune că a fost cu ghinion, dar până la urmă a fost cu noroc. Uite, s-au liniștit…s-au mai calmat lucrurile și eu am hotărât să aniversez ziua asta, cel puțin o parte din ea, făcându-mi mie un cadou. A fost o perioadă încordată și foarte stresantă, din cauză că zilele astea am fost asasinată din toate părțile de tot felul de…..îți dai seama! Telefoane, mesaje…am văzut tot felul de emisiuni, în care s-au spus tot felul de lucruri și fără să vrei te încarci cu niște lucruri. Aveam nevoie să mă relaxez un pic, să mă ocup de mine un pic”, a mărturisit Oana, la Antena 1.

Ea a mai spus că și-a propus să meargă săptămânal la masaj și că își va face o nouă operație pentru a acoperi cicatricile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top