Connect with us
Ozana Barabancea are motiv de mândrie: fiica sa, Gloria este o tânără superbă

Vedete

Ozana Barabancea are motiv de mândrie: fiica sa, Gloria este o tânără superbă

Ozana Barabancea este una dintre cele mai controversate vedete din țara noastră. Dacă în ultima vreme ne-a uimit cu schimbarea de look, a slăbit foarte mult și a devenit o bombă sexy, nu s-a terminat aici. Fiica sa, Gloria este o tânără superbă de care presa nu știa mare lucru.

Ozana Barabancea are motiv de mândrie: fiica sa, Gloria este o tânără superbă

Ozana Barabancea este jurată în emisiunea Te cunosc de undeva! de la Antena 1. Iubirea sa pentru muzică a făcut-o să ajungă profesoară de canto și solistă română de jazz. Are un timbru vocal special și a cucerit inimile românilor cu căldura și blândețea sa.

Fiica sa o urmează atât ca frumusețe, cât și ca talent. Cât noroc. Gloria este o femeie de o frumusețe rară, cu trăsături de păpușă. Aceasta i-a împrumutat trăsăturile mamei atât din punct de vedere fizic, cât și în cel artistic.

Fiica Ozanei nu este o copilă, ci o domnișoară superbă care probabil că frânge inimile băieților. Uite aici cum arată Gloria:

Ozana Barabancea a avut mari probleme cu greutatea. În 2017 când a decis să facă o schimbare radicală cântărea 114 kilograme. Puțini oameni știu că aceasta a avut perioade în care a avut și 128 kilograme. De-a lungul timpului a încercat mai multe diete prin intermediul cărora a slăbit 40 kilograme, dar le-a pus înapoi chiar dublu.

Ozana Barabancea a declarat:

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top